Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата не е изключено да станете по-откровени в любовта. Възможно е да заявите по-директни позиции и открито да говорите за чувствата и нуждите си пред любимия, което значително ще улесни комуникацията ви.

След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. В работата може да развиете съвсем нов подход към нещата и да погледнете ситуациите, в които попадате под нов ъгъл, което само по себе си ще ви отвори нови врати и възможности за растеж и развитие.

Телец

При вас, Телци, в началото на седмицата са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи задачи или проекти. Добре е да се постараете да не си разваляте отношенията с останалите и да не налагате мнението си на всяка цена.

След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити.

Някои от вас ще посетят зъболекаря или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, ви очаква седмица, в която ще сте силно ангажирани с интимни въпроси и поради тази причина е възможно да сте много разсеяни за другите си дела.

Добре е да не сключвате сделки, от които зависи бъдещото ви развитие, да сте внимателни, докато изпълнявате работните си ангажименти и да пазите вещите и парите си, понеже има риск да ви подведат или някой недоброжелател да посегне на собствеността ви.

Рак

Голяма част от вас, Раци, ще намерят своя начин да блеснат сред заобикалящите в началото на седмицата. При всички случаи ще успеете да направите впечатление със знанията, талантите и уменията си.

След четвъртък е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек.
Възможно е да въведете нова диета или спорт в режима си.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата ще сте наистина прагматични и с отличен бизнес нюх. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред.

След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за добруването на останалите.

Дева

На вас, Деви, началото на седмицата не е изключено да ви предложи известни трудности и пречки, които обаче с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата.

След сряда ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. В доста от случаите успешно ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.

Везни

Вие, Везни, през седмицата ще се заливате с нова информация и ще успявате да се чувствате пълноценни и удовлетворени от себе си.

Голяма част от вас ще пътуват, флиртуват или спортуват. При всички случаи ще сте авантюристични и пълни с енергия.

Възможно е да получите интересни обаждания и съобщения, които в бъдеще биха могли да ви отворят нови врати за развитие и успех.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте философски настроени и силно одухотворени през седмицата. Ще сте много състрадателни към другите и ще имате желание да им помагате в трудностите. Бъдете внимателни да не злоупотребят с добрината ви и не се изхвърляйте в помощта, която предлагате.

Възможно е да се ангажирате с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще имате много интересни срещи, обаждания или съобщения през седмицата. Внимателно се ослушвайте за мнения или съвети, понеже е възможно в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който отдавна ви тормози.

В началото на седмицата може да не се чувствате особено стабилни финансово, но след четвъртък не е изключено да припечелите допълнителни средства и да успеете да се поглезите.

Козирог

Вие, Козирози, е възможно да получите протекция или похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие. Ще сте комуникативни и ще знаете как да се харесате, за да имате успех.

В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения, на които ще ви е изключително трудно да устоите. Заетите от вас е важно да внимават да не разгневят партньора си със закачливото си поведение.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата ще сте пробивни и целеустремени и по всяка вероятност ще участвате в различни социални събития. Ще срещате хора, които силно да ви развълнуват и впечатлят, както и такива, които да са ви от полза в последствие.

След четвъртък ще сте наистина емоционални. Настроенията ви ще са менят и ще плашат или озадачават околните. Внимавайте да не изливате гнева си върху тях и се постарайте да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с творчески занимания, плуване, йога или танци.

Риби

Вие, Риби, се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни в началото на седмицата. Ще сте борбени и постигащи и ще знаете как да се харесате на заобикалящите.

След четвъртък голяма част от вас ще имат напредък в любовта. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да постигнете компромиси и разбирателство с любимия човек и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни, докато свободните ще имат напредък с човек, когото харесват.