Овен

Вие, Овни, ще имате новo начало в началото на седмицата. Ще сте адаптивни и доста позитивни и ще демонстрирате нов имидж и възможности пред заобикалящите.

След четвъртък ще сте отпускарски настроени и ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре е да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите.

Телец

Вие, Телци, ще се занимавате предимно с любовни въпроси в началото на седмицата. Възможно е да успеете да изгладите отдавнашни конфликти с половинката или да предприемете нови съвместни начинания.

След четвъртък ще се впуснете с пълни сили в работния процес и по всяка вероятност ще напреднете значително и ще отметнете множество задачи.

Близнаци

Вас, Близнаци, ви очакват много интересни събития през седмицата. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете, но за сметка на това ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора.

Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури или да промените визията или представянето си пред хората.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата ще сте силно отдадени на свое хоби или развлечение и най-вероятно ще сте много общителни. Възможно е да се впуснете във флиртове и закачки с човек, който силно ви интригува.

След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел и ще му помогнете с решаването на належащ негов проблем.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с член от вашето семейство, с ремонтни дейности или със закупуване на нови уреди или мебели за дома ви.

След четвъртък ще се фокусирате върху работния процес и по всяка вероятност ще стартирате нови печеливши проекти или сделки.

Дева

Вас, Деви, ви чака успешна седмица. Доста добре ще успявате да се вписвате в средата си и ще постигате намисленото, както в личен, така и професионален план.

Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно ще ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Възможно е да припечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата ще се занимавате предимно с финансови въпроси. Ще сте прагматични и добре ще управлявате капиталите си.

След четвъртък ще отделите време за себе си и собствените си нужди, както и на тези на най-близките ви хора.

Възможно е да получите интересни съобщения, обаждания или доставки.

Скорпион

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Скорпион. Ще успеете да намерите своя неповторим начин да блестите и да направите впечатление на заобикалящите.

След четвъртък не е изключено някои от вас да си закупят нова кола, лаптоп или телефон.

Възможно е да дойдат нови колеги, които да ви се наложи да обучавате.

Стрелец

Голяма част от вас, Стрелци, може би ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Не е изключено да получите важни за вас новини, обаждания или съобщения.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Козирог

Вие, Козирози, ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки.

В любовен план е добре да откриете чувствата си пред любимия човек, както с думи, така и с дела.

Не е изключено да се натъкнете на хора, които не сте виждали отдавна и да изкарате време с тях.

Водолей

Вие, Водолеи, ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка.

Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.

Риби

При вас, Риби, в началото на седмицата не са изключени конфронтации или разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не нищите болезнени минали ситуации.

След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора или да се отдадете на кулинарни експерименти.