Има секс пози, които са удобни, не толкова взискателни и с които сме свикнали. Има обаче и такива, които ни карат да губим разсъдъка си и да крещим от кеф. Точно от тях има нужда всяка дама, за да се радва на умопомрачителен и горещ секс.

Екипът на Dama.bg ви подготви разтърсваща компилация от секс пози, които ще ви накарат да искате още и още. Насладете им се с целия ентусиазъм, на който сте способни.

Модифицирана мисионерска


Всяка класическа поза може да бъде променена, така че да доставя по-силни усещания. Всичко, което трябва да направите, е да следвате собственото си удоволствие. Повдигнете краката си възможно най-високо, за да увеличите триенето. Това осигурява по-дълбоко проникване, а всички знаем какво означава това - повече оргазми. 

Дълбоко проникване отзад


Тази поза изглежда малко груба и не достатъчно интимна, но ви носи силни и наелектризиращи усещания. Има нещо първично в нея, което разнообразява сексуалния ви живот. Жената е легнала по корем, а мъжът е плътно зад нея. Той прониква дълбоко, като стимулира едновременно G-точката и клитора.

Лъжички

Тази поза позволява на мъжа да гушка силно половинката си и да обхожда цялото й тяло. Жената пък се чувства еротично и чувствено, а и може да стимулира ерогенните си зони по време на сексуалния акт. Има нещо изключително палаво и закачливо в секс лъжичките, които са страхотен проводник на оргазми.

Лотос


Тази поза е изключително интимна, защото осигурява близък контакт. Мъжът сяда на леглото "по турски", а жената го възсяда и обгръща плътно с крака. Според много експерти, това е най-ефективната поза за дамите, осигуряваща им експлозия от оргазми. Може да редувате по-бавни и по-интензивни движения.

Ездачка

Това е позата, която дава най-много власт на дамите. Мъжът лежи по гръб, а жената го яхва, като контролира движенията, скоростта и дълбочината на проникването. Има много начини да се увеличи удоволствието и за двамата, като се разнообразява с различни движения. За много дами тази поза осигурява най-интензивна клиторна стимулация. Може да стимулирате горещите си точки и ръчно.. или с вибратор. Това със сигурност ще се хареса на половинката ви.

Яздещата каубойка

За много жени и мъже тази поза е по-еротична от обикновената ездачка. Жената е яхнала мъжа с гръб и с разтворени крака. Може да изпробвате тази поза пред някое голямо огледало, което ще ви даде ясна представа за случващото се в областта на гениталиите. Тази поза ви позволява ръчна стимулация, контролиране на ъгъла и дълбочината на проникване, интензивността на движенията.

До стената

Тази гореща поза не е от най-лесните, но пък със сигурност си заслужава. Макар и по-трудна за изпълнение, тя ви осигурява силни усещания и близък контакт очи в очи. Бонус - изразходвате най-много калории, ако се включите ентусиазирано в движенията. Не оставяйте всичко в негови ръце!

Модифицирана ездачка


Това е една необичайна и сладострастна вариация на ездачката. Позата е идеална за анален секс. Жената поставя глезените си на раменете на мъжа, а главата й лежи на краката му. Може да се направи и вариант на секс лъжичките. `

Още един вариант на мисионерската поза


При тази поза жената е по гръб, както при обикновената мисионерска поза, но мъжът вместо да лежи върху нея, е на колене.

Разновидност на ездачката

Тази поза осигурява клиторна стимулация и една от най-добрите за постигане на оргазъм при дамите. По-трудна е за изпълнение от обикновената ездачка, но с помощта на другарчето може да достигнете нови висоти.