През следващата година се очаква в продажба да бъде пуснат нов препарат, който гарантира истинска революция в сексуалния живот на жените. Ето че най-накрая екип от специалисти е на път да съживи интимния живот на дамите, благодарение на най-новото розово хапче. В очакване на „вълшебната таблетка" решихме да се върнем малко назад и да видим защо и жените все пак имат нужда от нея.

Като начало е добре да се запознаем с това какво е това виагра и защо е необходима на дамите. Главна съставка на хапчето е силденафл – отговарящ за увеличаване на сексуалната сила. Той разширява кръвоносните съдове, осигурява притока на кръв към половите органи, също както мъжката виагра прави така, че мъжът да получи силна ерекция. Женската версия, наречена либридо, обещава, че желанието на нежния пол може да бъде гарантирано 100%.

Освен това лекарството стимулира производството на хормона тестостерон, който изпраща сведения за изпитаното удоволствие до специални центрове в мозъка, които връщат усещането за „повишаване на сексуалното желание“ и едновременно с това потискат дискомфорта. Ефектът на женската виагра е да направи дамите по-мотивирани в секса и да се избегне чувството на рутина в дългосрочен план.

"Над 30% от жените на възраст между 18-40 години почти никога не са изпитвали сексуална възбуда"

Съобщава статистика на Американския център за изследване в областта на гинекологията. Цифрата е наистина страшна: проучванията показват, че много жени, независимо от чувствата и привързаността си към своите партньори, не изпитват почти никакво физическо привличане към тях. Но ето че магическото хапче, което обещава в стомаха ви да запърхат пеперуди, идва на помощ, за да се възстановите от депресията, да придобиете повече увереност и да живеете щастливо, наслаждавайки се на новия си сексуален живот. Лекарството ще ви помогне не само чисто физически, но и най-вече психически да се отпуснете, като така ще постигнете максимална възбуда и оргазъм.

Има един недостатък, за който обаче сме длъжни да ви информираме – вълшебната таблетка може да се окаже пристрастяваща! А както всички знаем, същността на желанието у дамите е неразривно свързано с чувствата им към партньора. За съжаление, либридото няма как да контролира цялата гама от емоции на нежния пол. Точно поради тази причина специалистите се опасяват, че женското тяло може да се отучи от навика да произвежда хормона естествено, което пък от своя страна да доведе до факта, че привлекателността й в даден момент може да се окаже по-скоро "развратна“, отколкото "женствена" или "елегантна".

А вие какво мислите за това ново откритие? Би ли могло едно розово хапченце да спаси връзката ви и да открие нови възможности за вас? И най-важният въпрос – ще се осмелите ли да опитате?