Късно снощи СЕСА кацна на летище Бургас с правителствения самолет на Република Сърбия, специално предоставен за целта. Заедно с нея на борда на луксозния авион бяха и членове от семейството й. Веднага след приземяването, певицата се отправи към Несебър, където утре ще изнесе мега спектакъл на градския стадион. 

Сръбската икона отседна в 5-звезден хотел с панорамна гледка към стария град на черноморския курорт, където е запазен цял един етаж. Очаква се днес СЕСА да посети мястото на събитието, за да се увери, че организацията е на световно ниво. Веднага след това балканската мега звезда планира кратка разходка из Стария град на Несебър.

Звездното шоу в петък ще стартира в 19:30 ч. с ударна доза изпълнения на Анелия и нейния бенд, съставен от 12 от най-добрите български музиканти. Примата на Балканите финално се спря и прецени, че единствената, която ще излезе преди нея на сцената на градския стадион в Несебър, е Анелия.

Организаторите на събитието отново призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано в деня на концерта (21 август). Двата входа на градски стадион „Несебър“ ще бъдат отворени в 18:15 часа. Понеже съоръжението не разполага с изградени паркинг зони, организаторите изрично предупреждават да не се навлиза в периферията на стадиона с автомобили, за да се избегнат колосални задръствания.

а примата на Балканите е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.