Зимата дойде и вече е студено и мрачно. Но наближават и празниците и не трябва да падаме духом, а точно обратното. Научи как да се насладиш на зимата с няколко прости съвета. Все пак ще обличаме палта и слагаме шалове и шапки цели 6 месеца. Зимата е перфектният момент да създадеш уютно настроение и да се насладиш на приятно прекарани вечери.

Пребори студа

Кое е най-доброто решение, когато ти е студено?Да си запалиш огън, разбира се. Не препоръчваме да запалиш огън в задния си двор, но ако имаш камина в хола, това е една добра и много романтична идея за зимните нощи.  Друг вариант е да се насладиш на уикенд в планината в приказна къща с камина, наслаждавайки се на снега и природата навън.

Отпусни се и създай уют

Нямаш камина? Намери достатъчно свещи, запали ги и ги постави навсякъде в дома си, за да създадеш уютна атмосфера. Със сигурност свещите няма да повишат температурата, но ще създадат релаксиращо и романтично настроение, което да те разсее от ежедневието. Добави отпускаща музика и създай своята релакс зона у дома.

Вземи гореща вана

Да вземеш топла вана винаги е добра идея, когато навън е студено.Напълни ваната с топла вода и сапунена пяна, вземи чаша вино и списание и забрави за мразовитото време навън.

Пътувай

Не всеки може да ходи всяка седмица до топлите страни. Но всеки може да си позволи мислено да се пренесе на топъл остров. Грабни някой интересен роман и започни своето пътуване на юг. Не забравяй плажното масло.

Поглези се

Приготви си или директно си поръчай десерт с много шоколад!

Сгуши се в удобното легло

Когато навън стане студено и тъмно, няма нищо по-приятно от това да се сгушиш под одеялото в топлото и меко легло, за да се предпазиш от страховития студ.  Довери се на Дормео и удобството ще бъде сигурно. Сега Дормео ти предлага високо качество на достъпна цена. Всички матраци ти дават безплатна доставка, изплащане без оскъпяване, гаранция до 15 години и 30 дни тест период! Весели празници от Дормео!