Аз съм Лъв, чуй моя рев! 

Надали някога ще се случи някой да ме обвини – мен, Лъвицата – че съм срамежлива. Ако случайно пък се случи, ще ми отнеме точно две секунди да го опровергая. Наречи го увереност. Наречи го его. Просто ми се обади, когато си казал, че ще го направиш и ще се разбираме чудесно.

Ако трябва да сме честна, нещата, които трябва да знаеш за връзката с Лъв, не се изчерпват съвсем с това. Като кралската особа на зодиака, управлявана от Слънцето – центърът на галактиката – жената Лъв изисква внимание, уважение и страст. Интелигентна, остроумна, креативна и силна, аз имам високи очаквания към онези, които се опитват да ме спечелят и не прави компромиси с това, което смята, че заслужава, а именно някой, който ме уважава и цени качествата ми.

Най-бързият път към сърцето ми и е като разбираш ума ми. Желая ти успех в това начинание. Ето шест неща, които може да ти помогнат:

1. Аз съм голям инат

Ти казваш „инат”. Аз го наричам „решителност”. Лъвът е огнен знак, което означава, че съм горда и често демонстрирам непоколебима воля. Търся стабилност и не ми харесва да срещаме съпротива. Разбира се, винаги има противоречия в една връзка, но когато това се случи, е важно да се стараеш да казваш всичко възможно най-мило и без да ме съдиш, защото в противен случай, ще си покажа ноктите. Ако съм разстроена, извини се, но ми дай време да се успокоя сама. Не ми казвай „Успокой се”. Ако го кажеш, вероятно ще ти избода очите на секундата.

2. Имам си его

Въпреки уверената външност обаче, съм лесно ранима. Лъвовете обичат да им се възхищават и да ги хвалят за тяхната уникалност и креативност, което означава, че трябва периодично да се грижиш за моето его. Можеш да ме спечелиш не само като обичаш уникалния ми стил и и начин на живот, но и като често се сещаш да ми го показваш.

3. Игрива съм и обожавам да се закачам

Аз съм забавна и наблюдателна и обичам да се смея и да предизвиквам смях. Игрива съм и често ще се закачам с теб. С други думи, трябва да можеш да носиш на майтап и да отвръщаш, но в границите, които не нараняват чувствата ми.

4. Не се вързвам на глупости

Така че, сериозно, дори не се опитвай. С комплименти ще стигнеш далеч, но фалшивите фрази и игрички ще те отведат единствено до изхода. Вместо това, зарежи маските и отдели време да ме опознаеш истински и да ме накараш да се чувствам специална. Ако не си искрен, аз съм достатъчно умна да различа лъжата от истината от километри.

5. Нямам време за прищявки

Като представителка на Лъв, аз съм проницателна, с бърз ум, забавна, много социална и искам мъж, който ще успява да поддържа тръпката. Ако изглеждаш неуверен и несигурен в себе си, това ще ми подейства доста отблъскващо. Не се превръщай в отчаяна лепка, която постоянно търси одобрение. Ще те схрускам и изплюя точно като лъвица, каквато всъщност съм. В същото време обаче, не искам винаги да командвам парада и да взимам всички решения. Искам мъж, който има силни убеждения и идеи и не се страхува да взима решения или да казва какво мисли. Ако не съм съгласна, ще си кажа.

6. Нуждая се от пространство

Лъвът е независим и си търси партньор, който също да бъде такъв. Искам половинката ми да ме насочва в правилната посока, но без да ме контролира. Ако искаш да имаш връзка с мен - Лъвицата, трябва самият ти да си силен и независим, за да не загубиш моето уважение.

Трябва все пак да внимаваш и да не ме пренебрегваш твърде дълго, защото ще се отдръпна и нацупя. Не забравяй, че достойнството ми е всичко за мен. Иначе казано, каквото и да правиш, ще чуеш лъвския рев, но ако си изиграеш картите правилно, ще бъдеш допуснат в бърлогата.

автор: Елица Вълкова