До теб, момичето, което позволи на един човек напълно да я консумира... Надявам се тези думи да отворят очите ти!

Силната жена никога не губи себе си, разсъдъка си и не позволява на никой да я променя! Особено на някой мъж...

Тук съм, за да ти кажа какъв човек имаш до себе си. За да ти припомня коя беше и че имаше всичко. За да ти покажа, че сгреши и че се превърна в нечия вещ! Вече нямаш собствен живот, нали? Отрече се от ценностите, мечтите, от себе си... Остави ги на заден план, за да направиш всичко за него и то на секундата.

Да, той може да изглежда като най-доброто нещо, което някога ти се е случвало, но има разлика между това да бъдеш заслепена и между това да обичаш истински и точния човек, нали? Ти изгуби контрола върху себе си, момиче, изгуби себе си и вече е време да стъпиш на краката си и да се вземеш в ръце. Заради себе си, не заради него!

Работата е там, че ако на него наистина му пукаше за теб, щеше да получаваш много по-очевидни знаци от съобщение в 3 през нощта с предложение за среща. Права съм, нали? Помниш ли, когато не ти звънеше с дни наред, не отговаряше на съобщенията ти, а след това те покани у тях? Ти бе една от многото. Модел, с който той бе свикнал да живее, но и жена, към която той веднага ще загуби интерес, веднага щом се появи следващата му жертва...

Трдно е да сложиш край на мислите за него, знам... Но е за твое добро! Трябва да се погрижиш за себе си, да си кашеш, че ще го направиш и да се справиш! Погледни се в огледалото и потърси момичето, което беше преди него. Това е единственият човек, за който трябва да започне да ти пука! За него трябва да се грижиш и притесняваш, а не за този, който те търси, само когато иска да се позабавлява!

Да, ще има моменти, когато в душата ти ще прииждат несигурност и съмнение, тъга и разочарование, неговата липса... Или дори притеснение какво правиш с живота си.

И дори, въпреки всичко казано дотук, ти все още да си сигурна, че това е твоят човек, моля те, грижи се за себе си! Запомни - силната жеа не позволява на никой да я променя. Тя се грижи за това, което е била, което е и което мечтае да бъде. И никой и нищо няма влияние върху личността й.

Защото в крайна сметка, кой ще бъде там, когато един ден той си тръгне, а приятелите ти ще те пренебрегнат. Ти! Единствено ти! Всичко друго в живота ти е бонус...