Симона Пейчева беше обявена за първият победител в първия сезон на екстремното-забавно предаване "И аз го мога".

"Всеки иска да бъде шампион и да спечели. Трудно е, когато си бил и пак трябва да се докажеш. Аз го мога, заради хората, с които бях в шоуто. Благодаря ви", обяви тя след като чу, че е обявена за номер 1. На финалната права тя се изправи срещу най-голямата си конкурентка по време на целия формат – Яна Маринова.

Първи в надпреварата се представиха Камен Воденичаров и Иван Звездев. Двамата цяла седмица учиха тънкостите на украинската полка. Въпреки че всеки от тях се раздаде в стъпките за победител в надпреварата беше определен Иван, макар че за зрителите фаворит се оказа съперникът му Камен.

Втори на сцената излязоха Поли Генова и Ники Георгиев, които усетиха отблизо какво е да си част от "като две капки вода". Поли се появи в образа на Лили Иванова, а Ники - на Майкъл Джексън. Победата беше връчена от журито на младата певица, която се представи толкова добре, че разплака дори Елена Петрова. 

Тънкостите на гаучо шоуто показаха Алфредо Торес и Елен Колева, които бяха бурно аплодирани от публиката. Все пак кубинецът показа повече емоция и спечели 2 от 3-те точки на журито.

Безспорно един от най-очакваните двубои беше този, в който една срещу друга се изправиха Яна Маринова и Жана - акробатично въже. Номерът е невероятно сложен и двете се представиха прекрасно. В крайна сметка обаче победата отиде в Яна.

Последни пред публиката излязоха Петко Димитров и Симона Пейчева, които изпълниха не особено лесния номер на кокили. Всеки от тях даде максимума от себе си, но в крайна сметка бившата гимнастичка грабна победата.

Специално за финала в един от номерата се включи и Елена Петрова, която показа какво е научила за една седмица във въздушната акробатика с обръч.

Източник: Блясък