Има едни три дами, чиято артистичност и красота ни грабват всеки път и оставаме безмълвни, докато гледаме уникалните им клипове! Шей-Ли Шакълфорд (Shae-Lee Shackleford) на 28, Лана Кингтън (Lana Kington) на 25 и Мадисън Лойд на 27 (Madison Lloyd), съставящи триото SketchSHE, всъщност са модели, превърнали се в комедийни актриси.

Трите зашеметяващи дами станаха сензация миналия месец, когато пуснаха клип, в който имитират, че пеят хита на Queen „Bohemian Rapsody”, в колата си Suzuki Swift.

Видеото им бе озаглавено "Bohemian Carsody" и събра над 18 милиона гледания в канала за видеосподеляне Youtube

Дебютът на триото, базирано в Сидни, Австралия, привлече вниманието на Брайън Мей – китаристът на Queen, както и на списание Billboard, след като изпълнението им предизвика зашеметяващите 261 процента скок в стрийминга на емблематичната песен!

*SketchSHE изпълняват "Bohemian Carsody"

„Не сме се и надявали, че ще получим толкова страхотни отзиви. Фактът, че ни пишат хора от цял свят е показателен. Всъщност не мисля, че остана континент или страна от която да не са се свързали с нас, за да ни кажат колко много ни харесват!", споделя Шей-Ли.

Според нея причината да предизвикат такъв фурор е изборът им на песен: „Хората, независимо от възрастта си, обичат „Bohemian Rapsody”. В някакъв момент от живота си всеки един от нас се е забавлявал на нея.”

*Мадисън Лойд (в ляво), Шей-Ли Шакълфорд (в средата) и Лана Кингтън (в дясно)

*Трите дами осъзнават сексапила си

Шей допълва, че другата причина за успеха на триото е естественият им сексапил, който „инжектират” в хумористичната пародия. Като модели, които са се срещнали чрез работата си в една и съща агенция, Шей-Ли признава, че напълно осъзнават привлекателността си и са избрали да разчупят стереотипа на типичното „красиво момиче” по забавен начин:

„Искахме да бъдем луди, да разрошим косите си, да нарушим правилата. Но все още обичаме да носим грим и рокли – просто искаме да се забавляваме с това, което правим, и същевременно да даваме пример на жените, че трябва да се чувстват добре в кожата си.”

*Кадър от Bohemian Carsody

Сега триото отново завъртя главите и броячите на видео каналите с новото си изпълнение, озаглавено: „Mime Through Time”

В него трите красавици представят 14 класически песни от 40-те досега. А накрая... накрая дори се появяват голи!

Смели, дръзки и безсрамно красиви, трите дами ни предлагат смесица от персонажи и завладяващ вниманието ни хаос в кратките 3 минути и 30 секунди!

SketchSHE започват своето изпълнение с имитиране на хита на The Andrews Sisters „Boogie Woogie Bugle Boy”, като представянето им е допълнено и от подходящи костюми – военни униформи и ретро прически.

*Не са ли прекрасни? SketchSHE ни връщат в 40-те с The Andrews Sisters и „Boogie Woogie Bugle Boy”

Следват изпълнения на Краля на рока Елвис Пресли, Майкъл Джексън, Nirvana, Бритни Спиърс и други, като във всяко едно превъплъщение красавиците се раздават докрай, що се отнася до артистичност и костюми.

Накрая завършват с песента на Майли Сайръс "Wrecking Ball" и точно както във видеото на поп принцесата, трите мадами се появяват... голи!

*Трите красавици свалиха дрехите, докато имитираха, че пеят "Wrecking Ball" на Майли Сайръс

Видеото отново е заснето в колата им Suziki Swift, докато автомобилът е бил паркиран на алеята до къщата на родителите на Шей-Ли. Брюнетката признава, че сцената е била доста рискова и са заснели два възможни края. Тя разказа и за реакцията на родителите й:

„Когато за пръв път споделих с майка ми какво се каним да направим, тя каза „Оооо, не знам”, но когато изгледаха клипчето с баща ми се спукаха от смях и казаха, че е страхотно. Майка ми беше най-шокирана от факта, че в сцената с песента "The Real Slim Shady" приличам ужасно много на брат ми... което не съм сигурна, че е комплимент.”

*Шей-Ли (в ляво) успя да шокира майка си с тази визия

*Кадър от имитацията им на "The Next Episode'' на Dr Dre и Snoop Dogg

Момичетата използват само подръчни материали за заснемането на клипчетата, твърди Шей: „Първият път имахме сутиен в колата и го завързахме за iPhone-a, за да стои неподвижен, после се „ъпгрейднахме” и използвахме парче дърво."

Относно решението им да продължат да снимат в Suzuki-то, трите признават, че срещат някои трудности:

„Когато правихме песента на Елвис, в един момент буквално посрещнах волана с главата си. Лана избухна в смях, без дори да попита дали съм добре – мисля, че това напълно обобщава „приятелските” ни взаимоотношения.", шегува се Шей-Ли.

*Кадър от имитацията им на "Hound Dog" на Елвис Пресли

На въпроса кое се надяват най-много да се хареса на публиката в новото им видео, брюнетката отговаря, че ако дори за миг са ги накрали да се засмеят на глас, ще бъдат доволни.

Това, което очаква момичетата сега, е двуседмично пътуване до Лос Анджелис, където ще имат редица интервюта и силно се надяват да си намерят партньор, който да им помогне да направят свое собствено комедийно шоу. Трите издадоха, че в следващите им клипове ще бъдат включени и други видове транспорт.

*Драматично: време е за The Beatles и "Help!"

*Ако не сте се досетили, кадърът показва имитацията на SketchSHE на видеото на Gotye и Kimbra към песента "Somebody That I Used to Know"

Ето я и "плейлистата" на новото им видео "Mime Through Time”:

1. The Andrews Sisters - "Boogie Woogie Bugle Boy"
2. Elvis Presley - "Hound Dog"
3. The Beatles - "Help!"
4. Queen - "We Will Rock You"
5. Michael Jackson - "Beat it"
6. Whitney Houston - "I Wanna Dance with Somebody"
7. Nirvana - "Smells Like Teen Spirit"
8. Dr Dre feat. Snoop Dogg - "The Next Episode"
9. Britney Spears - "Baby One More Time"
10. Eminem - "The Real Slim Shady"
11. Beyoncé - "Single Ladies"
12. Gotye feat. Kimbra - "Somebody That I Used to Know"
13. Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz - "Thrift Shop"
14. Miley Cyrus - "Wrecking Ball"

*Шей-Ли, Лана и Мадисън с емблематичните плитки на Бритни Спиърс, от видеото "Baby One More Time" и лека закачка с певицата, която преди време публично обръсна главата си

*Триото се вживява в парчето на Macklemore, Ryan Lewis и Wanz "Thrift Shop"

*Не ви се танцува? SketchSHE и Уитни Хюстън ще ви накарат да се раздвижите!

А сега затегнете коланите! Време е за магично музикално пътешествие, с любезното съдействие на SketchSHE: