Китайците вярват, че бенките носят щастие или нещастие в зависимост от това къде се намират, какъв цвят са, каква е формата им. Разбери какво разкриват за теб тези малки петънца.

 

Малките черни петънца по краката означават, че обичаш да пътуваш и че ще имаш много възможности за пътуване. Ако бенката е червеникава от едната страна, това говори за специалните ти умения и късмет. 

Бенките по гърба означават някаква тежест, с която трябва да се примириш, докато петънцата в предната част на тялото говорят за голям късмет в живота.

Някои казват, че бенките са знак от предишни животи, печати от миналото, кармичен акт, който има за цел да ни направи по-зрели за добро или лошо. Други вярват, че бенките са послания на щастието и нещастието, които са свързани с важни повратни моменти от живота ни. Всяка забележима бенка носи скрит смисъл и разкрива каква ще бъда съдбата ни, какви сме самите ние. Ето как китайците тълкуват бенките според мястото, където се намират.

Бенки на лицето:

  • Бенките между веждите показват, че си вятърничава, непокорна и артистична. Предпочиташ да си шеф, отколкото част от екипа. Имаш шанс за успех, ако  стартираш свой бизнес.
  • Бенките над устните пък говорят за упорит, импулсивен, интересен човек с разностранни интереси. Често влизаш в разгорещени спорове и не умееш да губиш.
  • Бенка на брадичката показва, че си трудолюбива, упорита и организирана. Богатството е основен аспект в живота ти, но то ти носи интриганти и манипулатори.

Бенки в предната част на тялото: Животът ти ще бъде голямо предизвикателство. Ще имаш моменти, които ще поставят търпението и силата ти на изпитание. Добрата новина е, че ако бенката е червена на цвят, лесно ще се справяш с всички предизвикателства и ще извличаш максимума от тях. 

  • Бенката на самите гърди показва, че трябва да бъдеш внимателна към начина си на хранене, особено, ако е черна. Ако бенката е в по-светъл цвят, ще намериш човек, който ще те обича истински.
  • Бенка в горната част на гърдите предполага щастлив живот без много притеснения.
  • Бенка на стомаха говори за човек, който има всичко. Животът ти ще бъде безпроблемен и безопасен. Ако бенката е на корема, това означава голям късмет и богатство. Колкото по-малка е бенката, толкова по-добър живот те очаква.
  • Бенката в долната част на коремната област означава, че ще имаш красив и всеотдаен съпруг. Самата ти пък си благословена с красота и добро сърце.
  • Бенките по ръцете са знак, че трябва да се научиш да управляваш добре парите си. Вероятно си щастлив човек, който има някои нестабилни черти и склонност към пилеене на пари. 
  • Бенка в интимната зона показва, че си страстна натура и имаш изразена сексуалност.
  • Бенка на бедрата говори за позитивен човек, който лесно се справя с проблемите. Липсва ти само търпение.
  • Бенка на ходилата показва, че си малко безсърдечен и студен човек. Колкото по-близо е бенката до пръстите на краката, толкова по-успешен ще бъде  животът ти. Желанието ти да флиртуваш обаче е пречка за дълготрайна връзка.

Бенките на гърба са често срещани и имат различни тълкувания. Ако бенката е в горната част на гърба, ти си отговорен човек, който може да взима добри решения, но му липсва елегантност. Бенките в по-ниските части на гърба пък означават, че имаш творчески характер.