Едва ли Татяна Гуера от Бразилия, загубила зрението си едва на 17 г., някога си е представяла, че ще има възможността да „види“ бебето в утробата си, когато забременее. 

Но благодарение на специална технология от ново поколение, екип от най-добрите лекари и поднася един от най-изумителните подаръци - 3D разпечатано изображение на бъдещото й дете, което 15 минути по-късно се превръща в скулптура, изобразяваща личицето и ръчичките му.

Така бъдещата майка успя да докосне и опознае за първи път чертите на съществото, което расте в нея. А брайловият надпис върху нея „Аз съм твоят син!“ и реакцията на жената, показват най-великото и истинско чувство на света – да бъдеш родител. „Толкова съм щастлива да докосна Маурило още преди да се е родил“, споделя през сълзи развълнуваната майка.

Видеото е част от няколкото рекламни кампании, насочващи вниманието на зрителя към майки като Татяна. Защото без възможността да виждаш и да изпиташ най-емоционалния момент за всяка една жена, да видиш своето дете, бременността би се оказала едно истинско изпитание. 

Източник: Dailymail.com