От 04.09. до 08.09. Слънцето ще транзитира в тригон с Плутон, планетата отговаряща за големите промени, дълбинните психологически процеси, манипулациите и властта. Поради тази причина през тези четири дни е много вероятно да сме склонни към дълбок самоанализ, последван от драстични трансформации в различни аспекти от нашето битие.

Не е изключено също така да ни връхлетят външни събития, обстоятелства или хора, заради които изведнъж да се изменят неща от живота ни, за които дълго време сме събирали смелост да променим, но все не сме се решавали. За това може да се очаква по време на този аспект да имаме един вид побутване или промяна на насоката провокирани от вън. Каквито и да са тези промени и колкото и да не ни се иска да бягаме от статуковото, при всички случаи те ще са за наше добро, за наше развитие и израстване.

През периода е също така много вероятно доста добре да успяваме да се нагласяме на вълните на другите хора и да четем през тях, виждайки истинските мотиви зад действията им. Ще имаме една много по-дълбока сензитивност и чувствителност към заобикалящата среда. Шестото ни чувство ще е много изострено и е добре да му обръщаме внимание.

Тригонът между Слънцето и Плутон най-силно ще повлияе върху земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и върху хора с Асцендент и лични планети в тези знаци. При тях са възможни дълбоки прозрения, както и голям пробив в личното им самоусъвършенстване. Много вероятно е да намерят правилния начин да изпъкнат, всеки в своята област. Освен това е възможно по един или друг начин да разберат как да пренаредят приоритетите си, за да намерят истинско удовлетворение от живота си.

При Стрелците, Рибите и Близнаците не са изключени конфронтации с хора или събития, които да променят плановете им и да ги подразнят на момента, но които ще им дадат поле за размисъл и благодарение на които ще намерят правилната посока за себе си.

Раците и Скорпионите ще имат социални изяви и обществени ангажименти. Добре е да са внимателни при общуването си с другите, понеже е възможно да получат ценни съвети или да стартират важни взаимоотношения, които да са им от голяма помощ за бъдещите начинания.

Лъвовете и Овните ще имат много силна интуиция свързана с финансовото им обезпечаване и с материалния им просперитет. Добре е да се вслушват в нея, защото е вероятно да им хрумнат брилянтни идеи за бъдещи инвестиции или печалби.

Водолеите и Везните ще са емоционални и е възможно да нищят независещи от тях ситуации, да търсят скрити подбуди в другите и да дълбаят в минали събития, които не са завършили благоприятно и в тяхна полза. На тях ще им е изключително полезно да си направят реален и обективен самоанализ и да се опитат да си дадат сметка, по какво и как е добре да работят в бъдеще и какви личностни качества биха могли да доразвият, за да са щастливи и наистина доволни от себе си.