Знаем, че искате обемни и предизвикателни устни, но да прибегнете до хирургическа намеса ви се струва прекалено. Ето защо ние, от Dama.bg, сме ви подготвили няколко лесни трика за устни, готови за целувки.
 
Червилото може да ви помогне да увеличите обема на устните си, стига да знаете няколко лесни трика. 
 
Дневен грим
1. Започнете дневния грим, като нанесете на устните си овлажняващ балсам или крем. Той помага изравнява повърхността и помага за създаването на оптически обем.
2. Очертайте устните си с молив с перлен цвят и разнесете с пръст. 
3. Със светлорозов или бежов молив нанесете тънка линия над контура на устните и сложете матово бледо червило.
4. Последна стъпка - безцветен гланц с бляскави частици.
 
 
Вечерен грим
1. Устните се овлажняват и очертават с перлен молив.
2. За очертаване на контура на устните използвайте молив в ярък цвят. Голямата тайна - очертаването на устните може да не е точно по контура, а малко по-навън,но не повече от 2 мм. За да не разкрие някой вашата тайна, изберете червило с плътна текстура и ефектът ще бъде уникален.
 
 
Нямате ярко червило? 
Навлажнете хавлиена кърпа и обтрийте внимателно устните, така че да премахнете горния слой кожа. По този начин притокът на кръв към устните се засилва и те стават още по-алени.
 
Домашна рецепта
Направете си подхранваща маска за устни в домашни условия. Трябват ви само половин чаена лъжица захар и половин чаена лъжица зехтин.
Разбърквате съставките добре и нанасяте на устните с кръгови движения. Масажирайте по този начин за около 1 минута, а след това отстранете сместа с влажна кърпа.
 
Бонус съвет:
Ако искате устните ви да изглеждат още по-сочни, не забравяйте да пиете вода през деня. Дехидратацията в организма веднага се отразява на устните.