Fedde Le Grand и Victor Calderone в INTER EXPO CENTER на 19-ти декември. Пускат допълнителни 1500 билета за събитието поради големия интерес


Наближава най-специалното време от годината, а заедно с това и най-специалното събитие за сезона на YALTA CLUB. На 19-ти декември SOLAR CHRISTMAS ще донесе не само празничните емоции, но и ще отбележи онези важни 10 години история, които направиха YALTA легенда. Две зали в Интер Експо Център, две различни партита с участието на FEDDE LE GRAND и VICTOR CALDERONE, един билет. Поради големия интерес организаторите местят събитието в по-големите зали 1 и 2 на IEC и от тази сряда, 25 ноември, пускат в продажба още 1500 билета.

В зала 2 на INTER EXPO CENTER ще звучи FEDDE LE GRAND. По същото време съседната зала 1 ще бъде окупирана от VICTOR CALDERONE. Двете партита ще вървят паралелно, а всеки който желае да смени обстановката и саунда между двете зали, е свободен да го направи по всяко време. Последните 1000 билета на цена от 40 лв., както и ВИП пропуски на цена от 60 лв., могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM, YALTA CLUB и 84 бензиностанции на ОМV в страната.

Повече информация за събитието може да следите тук.