Летният фестивал стартира с фаворита на публиката МARK KNIGHT

Най-големият български фестивал за електронна музика SOLAR SUMMER 2016 наближава. Тази година най-запомнящите партита, сливащи залеза и изгрева, ще се редуват с МARK KNIGHT, DUBFIRE, SAMANTA, SHARAM, ANNA, DANNY TENAGLIA, FEDDE LE GRAND JOSEPH CAPRIARI, както и популярнaта техно двойка АDAM BEYER и IDA ENGBERG. Грандиозното откриване е на 30 юли, а CACAO BEACH CLUB ще посрещне абсолютния любимец на публиката – Mark Knight. Заедно с него ще чуем и един от резидентите на YALTA CLUB – RUNO.

В България любовта към Маrk Knight е огромна и не само – тя е споделена. Ето защо и тази година Mark Knight е приготвил специален 6-часов сет за българските си фенове и няма търпение да усети отново тръпката, която го кара да се връща толкова години подред.

„Няма друго място в света, което да ме кара да се чувствм така, както България. За мен страната ви е като мой „втори дом“. Всяко гостуване за мен е неописуемо изживяване и оставя специален спомен. Красивият плаж и изгревите на Cacao Beach, заедно с хилядите хора, които винаги оценяват музиката ми и никога не си тръгват до последната секунда, са един от любимите ми моменти през лятото и ме карат да се чувствам жив.“, споделя MARK KNIGHT.

Билети на цена от 40 лв. могат да бъдат закупени от Cacao Beach Club и мрежата на Eventim.bg.

За MARK KNIGHT:

Mark Knight едва ли има нужда от представяне, имайки предвид дългогошната му кариера и солидната му репутация по целия свят. Диджей и продуцент, с номинация Грами, той безспорно е най-успешният и уважаван британски артист. Доказателство за това е дискографията му – едно ценно музикално наследство, изпълнено с безгранична музика, хит след хит и постоянно присъствие в топ класациите. Релийзи като „Man With The Red Face“ и „Alright“, и висококачествени ремикси като Basement Jaxx и Chris Malinchak са само някои от парчетата, които го изкачват до върха на световната електронна сцена.