След успешния старт на SOLAR SUMMER с Mark Knight, както и незабравимите партита с участието на Dubfire и Sharam, идва ред на още един интересен уикенд. Този път Cacao Beach Club посреща Fedde Le Grand (12 август) и Danny Tenaglia, заедно с Joseph Capriati (13 август).

На 12 август (петък) уикендът започва с най-определящата фигура в бързо развиващия се жанр на хаус музиката – Fedde Le Grand. И като диджей, и като продуцент, неговото влияние се усеща постоянно на електронната сцена чрез креативни бийтове, мелодии и ритми. Когато става въпрос за соло записите му, „Put Your Hands Up For Detroit” е този, който го издига на световната сцена, но тракове като „The Creeps”, “Let Me Think About It”, „Control Room“ и „So Much Love“ потвъждават, че той е един от най-разнообразните артисти в индустрията. По-скорошните му релийзи, като „No Good“, „Don't Give Up“, „Tales of Tomorrow“ и „Robotic“ само допълват впечатляващото му резюме. Стотици хиляди са били свидетели на негови шоута по време на най-мащабните фестивали, като Coachella, Global Gathering, Electric Zoo, Mysteryland, Tomorrowland, Electric Daisy Carnival, Ministry of Sound, Ultra и Sensation. Въпреки огромният му успех и глобална слава, Fedde Le Grand е фокусиран единствено върху предоставянето на качествена музика за феновете си. Неговата отдаденост и непоколебимата му страст към дансинга продължават да го правят доминираща част от електронната сцена. Той е вдъхновение, той е пионер, той е от съществено значение за хаус музиката. Той е  Fedde Le Grand.

На 13 август (събота) ще имаме удоволствието да чуем двама успели диджеи - Danny Tenaglia и Joseph Capriati, които ще пускат рамо до рамо за всички фенове на качествената електронна музика.

Danny Tenaglia е тайното откритие на почти всеки почитател на денс музиката. Огромният му успех не идва от влиятелен лейбъл, световно турне или ремикс на радио хит. Той идва едва, когато достатъчно хора преживяват личното Tenaglia изживяване и се докосват до музиката му по един или друг начин. Парчето, което дава старт на кариерата на легендарния диджей е "Elements", една класика, която и до днес се счита за велико откритие. Освен оригиналните му хитове, дискографията му включва и ремикси за артисти като Depeche Mode, Madonna, Green Velvet, Yoko Ono, Blondie, Janet Jackson и много други. След повече от 30 години зад пулта, Danny продължава да обикаля света, съчетавайки нова музика с тази от миналото, което се превръща в негова запазена марка. В края на сета му, той често може да бъде видян на дансинга, танцуващ и завабляващ се с феновете си.

Joseph Capriati е считан за най-добрият италиански диджейи неразделна част от лигата на „големите играчи“ на световната техно сцена.  Натурално харизматичен, с богато портфолио от качествени продукции, той е артист с искрен ентусиазъм за забавление на публиката. От 2012 г. насам, Joseph е резидент на партита на Marco Carola – „Music On“, в легендарния клуб Amnesia, Ибиса. Тази платформа действа като трамплин за артиста и му помага да придобие световно признание, а музикалният му магнетизъм го прави абослютен любимец на тълпите от това поколение. Независимо дали Joseph Capriati пуска тек хаус на афтър парти в затъмнено мазе, избухва с кулминационен микс в пустинята на Monegros Festival, или пуска четиричасов сет в Berghain, заедно с Adam Beyer, едно е сигурно - той е истински професионалист и решителността му да прави качествена музика е силно оценена от феновете му по всички краища на света.

Билети на цена от 40 лв. могат да бъдат закупени в OMV и мрежата на Eventim.bg.