Преди няколко години на един от плажовете в Уругвай водата изхвърля на брега малко, беззащитно делфинче, чиято пъпна връв все още е прикрепена към тялото. Шансовете му за живот били незначителни, особено с изключително високата смъртност на делфините (над 80%) през първата година от живота им. Но все пак чудото се случило. 
 
За щастие, хората, които открили малката делфинка, реагирали бързо и я отвели в SOS центъра за морска фауна, където опитни специалисти се погрижили за нея и спасили живота ѝ. 
 
 
Те ѝ отделили много внимание и я отгледали като малко бебе, хранейки я с мляко от шише. Когато поотраснала, започнали да я водят редовно да плува в морето и не след дълго тя се възстановила напълно. 
 
 
Въпреки, че шансовете не били в нейна полза, благодарение на правилните хора, малкото делфинче преживяло това изпитание и се преборило за живота си. 
 
 
Това делфинче е доказателство, че няма невъзможни неща, ако сме заобиколени от правилните хора и никога не се предаваме. Споделете тази невероятна история с приятели, тя трябва да бъде чута!