Ако и днес огледалото ти се е намръщило насреща, заляла си бялата си риза с кафе и си решила да отидеш на фризьор, за да прикриеш това "огромно чело" - спри за миг. Dama.bg и издателство ,,Колибри‘‘ ти предлагат да отложиш всички свои метаморфози по пътя към визията на кралица и да се усмихнеш. Защото "Съвършената жена е тъпачка", както твърдят в последната си книга близначките Ан-Софи и Мари-Алдин Жирар.

Начин на участие:

Изпрати ни своите най-забавни несъвършени моменти. Всички ги имаме – онези случки, от които ни е най-срам, но вътрешно се заливаме от смях, когато се сетим за тях (никога не сте си късали чорапогащника на официално събитие така, че бримката да плъзне по целия ви крак, та да се вижда дори от другия край на стаята, или не сте купували готова храна пет минути преди гостите ви да дойдат, а те вече чинно чакат пред вратата ви, предвкусвайки обещаното от вас хоум-мейд суши? – НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!)

Очакваме вашите най-смешни истории, с които да покажем на света, че съвършените жени са скучни, а "нормалните" жени имат шанс за оцеляване.
Издателство Colibri и Dama.bg ще публикуват вашите истории всеки ден в продължение на две седмици. А три от вас ще получат подаръци за нетъпачки.

Продължителност на играта:

Две седмици - от 10 до 24 септември на обяд.

Избор на победителя:

Победителят се избира чрез жребий от всички попълнени формуляри.

Награди:

I награда – книгата "Съвършената жена е тъпачка" + ваучер за пазаруване на книги на ИК ‘’Колибри‘‘ на стойност 25 лв.
II и III награда – книгата „Съвършената жена е тъпачка‘‘ + карта за 25% намаление при пазаруване онлайн от сайта на издателство "Колибри".

Нека несъвършенството бъде с вас!

Победители:

I награда отива при Гергана Петрова със следната история:

Имам ужасен колега. Бюрото му е до моето и той все нещо е недоволен и се заяжда. Дойде ми до гуша и реших да му скроя номер. Докато беше навън на обяд, пренастроих редакторските опции на неговия компютър, така че когато изписва често употребявани думи като "че","за да","на" и "ако", те автоматично да се превръщат в "задник","пръдльо" и дори "Френската революция". Когато се върна, направо побесня! Крясъците му по адрес на IT отдела се разнасяха цял следобед по етажа...

II награда - Ирена Недялкова, която сподели:

Преди години, когато с половинката ми бяхме още пресни гаджета, той ме заведе в магазин на Swarovski, за да си избера подарък. Аз бях толкова щастлива и въодушевена, че не излизане не забелязах, че вратата (която държа да отбележа беше съвършено излъскана) НЕ е отворена и се блъснах в нея. Умрях от срам!

III награда - Василена Василева и нейната история:

Преди време живях на село, което е на пет километра от града, в който работех. Един ден автобусът закъсняваше, а аз имах бърза работа и реших да тръгна пеша. По пътя автобусът ме настига и спи до мен. Вглъбена в мислите си казвам "Давай, давай, че бързам".

Честито на победителките!