Моята мисия е да помагам на жените да бъдат вдъхновяващи по пътя на обичането на себе си и близките на сърцето си. Думата вдъхновение означава творчески, душевен подем, движение. Тук съм да напомня на жените да се движат навътре към себе си. В моята практика като Консултант по женственост и връзки, срещам много умни жени, които обаче живеят основно в главата си. Наричам тези жени, жени от бетонния свят.

Жената от бетонния свят препуска през живота, тича от задача на задача, развива ума си ежедневно и той става все по-силен и все по-силен. Жената от бетонния свят знае как да се облича красиво, как да си навие косата, как да гримира очите си и да начерви устните си, но е забравила как да свети отвътре, как да излъчва автентичната си сочност, как да се доверява на тялото и инстинктите си.

Жената от бетонния свят се развива интелектуално, посветена е да контролира мислите си и да бъде позитивна, но често тя мисли позитивно, но не вибрира позитивно.

Жената от бетонния свят има достъп до знание за съблазняване, развиване на успешни връзки, техники за омайване на мъжа. Търси отговорите в екрана на лаптопа си, а забравя, че те са в дълбините на матката й.

„Сетивата ни позволяват да възприемем само миниатюрна част от външния свят.“

Никола Тесла

Древната и дива жена е знаела това. Тя разказва, че домът на женствеността е нейното женско ядро, нейната матка. Когато жената е в контакт с ядрото си, тя е в контакт с вътрешната си сила, с желанията на сърцето си, с вътрешното си знание, с личната си автентична природа. Тя е осъзната по отношение на собственото си присъствие, вътрешно излъчване, вкус и аромат.

Време е да се срещнеш с тази част от себе си, която е отвъд сетивата ти, цвета на очите ти, дължината на косата ти, килограмите на тялото ти, красотата на дрехите ти, знанията на ума ти.

Тази част е твоето вибрационно ядро, твоята пулсираща, сочна женственост, която излъчва вътрешната ти същност към света навън. Ти ежедневно общуваш и споделяш тази своя пулсация с другия. Тя е твоят автентичен аромат, който е екзотична смесица от твоите мисли, чувства, преживявания на света. Отвори сърцето си за тази позната на древната и дива жена, сладка тайна.

Много преди да изразиш себе си чрез думи, другият е доловил твоето вътрешно женско ухание, твоята вибрация и тя предизвиква в него вълна от усещания и чувства, която го движи да се свърже с теб или не.

Колко често се обръщаш осъзнато към личното си излъчване? Предлагам ти да разбереш повече за автентичния си аромат, като си отговориш на следните въпроси, които мъдро задава духовната лечителка Барбара Де Анджелис:

  1. Какъв аромат излъчва ядрото на женствеността ми към света и другия?
  2. Каква пулсация, вибрация, усеща Другият в мое присъствие?
  3. Какво послание под формата на  вътрешен аромат, пулсация, вибрация изпращам към Другия, което е отвъд думите и сетивата?
  4. Ароматът ми органично чист ли е или е примесен с изкуствени съставки и примеси, които не са мои?

Срещаме се с другия още преди да сме си разменили и една дума. Развивай умението си да вкусваш другия и да си осъзната за вкуса на личната ти пулсация и вибрация.

Бъди вдъхновяваща жена,

Марина

Марина Байрактарова е Консултант по женственост и връзки, Психолог, създателка на Бъди Вдъхновяваща Жена

П.П Сподели на близките на сърцето си и бъди част от жените, които вдъхновяват жени.

П.П Подари си един вълшебен ден, в който да се свържеш с вътрешния си аромат, сила и природна енергия. Разбери, коя енергия (въздух, вода, огън, земя) е водеща в теб и как може да я изразяваш по-забележимо и плътно. Добре дошла на тренинга ОТКЛЮЧИ АВТЕНТИЧНАТА СИ КРАСОТА, 26 Септември, 10:00 – 18:00, ул. Екзарх Йосиф 55, 60 лева. Нужно е предварително записване.

 Да, искам да бъда вдъхновяваща жена и да се запиша за тренинга!