И Силата не помогна на продукцията у нас

Българската публика ще се размине с едно от най-великите шоута „STAR WARS in Concert”. Организаторите отменят събитието, което трябваше да се проведе на 21.05.16 в Арена Армеец. Не се посочват официални причини, но със сигурност липсата на интерес от страна на публиката е една от тях.

Всеки закупил билет за шоуто може да го върне и да получи пълната сума още днес. Ето и повече информация по темата от страна на Ивентим България:
Притежателите на вече закупени билети за отмененото шоу могат да възстановят стойността им от 9.02.2016г. до 09.05.2016г. на касите на Ивентим БГ, както следва:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Ивентим (билетен център НДК, OMV и т.н.) се възстановяват от конкретния обект, от който са придобити;

В случай, че сте закупили билети от сайта на Eventim.bg:

- С кредитна карта - молим да изпратите билетите до централния офис, намиращ се на нов адрес на ул. "6-ти септември" 58 или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще възстановим сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.
- С наложен платеж или по банков път, молим да изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да възстановим сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим България, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще ви възстановим сумата в брой.

При нужда от повече информация пишете на [email protected]

И НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ВАС.