Как да превърнем скучния офисен образ в стилна визия? Стилистите от www.TwiggyShop.bg и техните съвети ще ви помогнат в решението на този въпрос.

Дори ако дрескодът на фирмата, в която работите, не ви дава възможност да експериментирате, това не е причина да ходите на работа облечени като всички останали. Давайки примери от сайта ни - www.twiggyshop.bg, ние ще ви покажем как да изглеждате неповторимо всеки ден, без да излизате извън границите на деловия стил. 

Често ние, жените, не обръщаме много внимание на избора си на “работни” дрехи и това абсолютно не е правилно! По-голямата част от ежедневието си ние прекарваме на работното място и умението да представим себе си и своя стил на околните може да помогне в изграждането на взаимоотношения с колеги, делови партньори, клиенти и др. Освен това, правилният избор на облекло ще ви помогне да създадете образ на уверена в себе си бизнес дама, което несъмнено ще ви издигне нагоре в кариерата.

Тук ще ви представим различни видове рокли, комплекти, блузи, панталони и поли - задължителни елементи на вашия делови гардероб. А само сега, от понеделник 23.10 до петък 27.10., ще може да се възползвате от намаление от -10% на посочените цени!

Класическа черна рокля - основна част в гардероба на всяко момиче особено когато става въпрос за делови стил.

Идеална дължина - до коляното или няколко сантиметра по-високо. Не се допускат ярки декоративни елементи, както и дълбоки деколтета.

Можете да разнообразите монотонния образ, избирайки дрехи с бели яки и ръкави, които изглеждат сдържано и делово. Рокли с такива детайли биха могли да свършат чудесна работа, като имате възможност да изберете идеалната за вас кройка - впита, вталена, както и разкроена. Допълнете образа с класически обувки, сдържани аксесоари и разбира се, класическо сако. Не забравяйте - класиката винаги е на мода!

Рокля с впита кройка - още един незаменим елемент на деловия гардероб. Тук няма строги ограничения в избора на цвят, освен в случаите, когато те са установени от дрескода на фирмата, в която работите.

Препоръчителни цветове - цвят бордо, черен, бял, кафяв, бежов, тъмносин, както и актуалният през този сезон кариран принт. Тук трябва да отбележим, че карираният принт стои прекрасно, независимо от формата на тялото ви - той визуално прави фигурата по-стройна и изтегля силуета.
 

Рокля с пеплум ще добави елегантност и женственост дори на най-строгата бизнес дама. Такива модели изглеждат едновременно сдържано и изискано.

Избирайте модели с права кройка и дължина малко по-висока от коляното.
 

Рокля с комбинирани цветове - поредното необходимо допълнение за вашия делови гардероб.

Опитайте класическата комбинация от бяла горна част и черна долна част, събрани в една рокля!
 

Освен рокли, във вашия делови гардероб определено трябва да присъстват и други елементи, които биха могли да добавят доза сексапил към цялостната ви визия, но същевременно да са подходящи за офиса.

Деловият комплект е просто задължителен за гардероба на всяка една жена. Без значение е дали отивате на бизнес среща, или просто работите в офис, това е вашето “оръжие”, с което да изглеждате стегнато и професионално и в същото време ще ви помогне да направите добро впечатление на околните.

Вашият делови костюм трябва да бъде в сдържани цветове, без ярки декоративни елементи. За да ви откроят от всички останали “сиви” офис служители, дизайнерите на Twiggy Shop добавиха към деловите комплекти пеплум, както и оригинални и ефектни допълнения.

Обърнете внимание на комплектите с панталони, също и на тези с поли тип “молив”.
 

Полата тип “молив” е другият основен елемент, чието присъствие е задължително в гардероба ви. Никой не е казал, че полата непременно трябва да е в черен цвят - допустими цветове са сив, цвят бордо, бял, кафяв, бежов, тъмносин, както и гореспоменатият принт на каре.

Ако има цепка по крака (в сдържана дължина, разбира се) тя ще добави на вашия образ пикантност.
 

Стилна офисна риза, способна да положи основата на всеки образ. Опитайте с класическа кройка с яка, тя ще изглежда добре, без значение дали я съчетавате с панталон, пола, или делови костюм. Препоръчителни цветове - бял, черен, син и светлосин.

На сайта www.twiggyshop.bg можете да откриете множество класически ризи, блузи, рокли, поли и панталони, подходящи не само за работния ден в офиса, но и за след това! Онлайн магазинът разполага със стандартни размери S, M, L, както и размери plus size.
 

Пазарувайте сега на www.twiggyshop.bg!