Холивудските звезди ваят тела с ориз, доверявайки се на изпитаната диета.

Оризът е враг на така наречената “портокалова” кожа. Той е мощно средство за борба с несъвършенствата на кожата и ще ви помогне да се сдобиете с перфектен силует. Хапвайте ориз всеки ден, но го приготвяйте на пара или сварен. Гарнирайте го с пресни зеленчуци. Ежедневно приемайте и по 2 литра минерална или изворна вода. Съчетайте диетата със спорт и ефектът няма да закъснее.

 

Интересно е да отбележим, че точно с тази диета Деми Мур свали всичко излишно преди филма “Стриптийз”. Холивудската звезда е склонна към напълняване, но успя да укроти глада с помощта на слабителни хапчета и масажи. 

Не консумирайте нищо след 18.30 часа вечерта. Това ще ви гарантира стройна фигура. Може да пиете само вода или чай без захар.

 

Закуската може да включва чаша нискомаслено мляко, две филийки ръжен хляб и малко йогурт. След 2 часа хапнете малко безсолни фъстъци и плод по избор.

На обяд си пригответе филе от бяла риба и гарнитура от варен кафяв ориз и боб. След 2-3 часа хапнете сухар и плод по избор.

 

Вечерята включва филийка ръжен хляб с горчица, соево месо, сирене и зелена салата. Може да си пригответе сандвич с гарнитура от зеле и моркови.

Здравословното хранене предпазва не само от болести, но и от излишни килограми. Ако избягвате вредните храни и приготвяте ястията си без пържене, скоро ще се вталите  с до няколко размера. Не гладувайте, защото това само ще задълбочи проблемът. Успех!