Nastia и ANNA са само малка част от изненадите в поредицата от техно вечери

За края на юли Cacao Beach подготвя най-слънчевата и гореща серия от партита под името SUNWARD. Началото на новата концепция ще бъде дадено на 21 юли, когато на сцената ще се качи чаровната украинка Nastia, заедно с Liubo Ursiny и Steven. Събота, 22 юли, отново ще е специална с талантливата ANNA. В нейната компания ще чуем и b2b сет от Metodi Hristov и Gallya, заедно с Shosho. SUNWARD 2017 ще завърши на 29 юли с Nick Curly, Cuartero и DESO.

Nastia е една от най-бързо развиващите се дами на световната електронна сцена, която умело смесва house, techno, drum and bass и други популярни музикални направления. Тя е DJ, промоутър, продуцент с личен лейбъл, чиято единствена мисия е да разпространява любовта си към музиката в световен мащаб. Така постепенно Nastia се превръща в един от най-известните диджей в родната си Украйна, където има собствено радио шоу, впоследствие довело до създаването на лейбъла Propaganda. Днес името е хост и на много партита в цяла Европа, а Nastia е все по-често предпочитана на едни от най-популярните локации, като Panorama Bar в Берлин, The Block в Тел Авив, WOMB в Токио, London’s fabric, където пуска заедно с Ricardo Villalobos и Richie Hawtin.

„Целта ми е да видя колкото се може повече хора на дансинга, за да ги водя през онова, което ни обединява – музиката“, споделя талантливата Nastia. Този петък тя ще бъде в Cacao Beach Club, заедно с Liubo Ursiny и DJ Steven.

В събота неуморното преследване на слънцето ще продължи с горещата бразилка ANNA, която е сред най-предпочитаните женски присъствия зад пулта в цял свят. Компания ще ѝ правят любимите на българската публика Metodi Hristov и Gallya, чийто първи b2b сет миналия сезон пожъна изключителен успех сред феновете на Cacao Beach.

След като миналата година спечели Best Breakthrough Artist на наградите в Ibiza ANNA си обеща още по-успешна 2017, обвързана с топ лейбъли, пътувания и разтърсващи дансинга бийтове. ANNA стартира кариерата си още на 14 години, повлияна от популярния нощен клуб на баща си в Бразилия. Още тогава развива силна връзка с музиката и бързо започва да създава собствени тракове. Последните ѝ са за лейбъли като Diynamic, Terminal M, Turbo, Tronic plus, прави техно ремикси за Rukus, Knee Deep In Sound и Octopus. През годините получава признанието на не кои да е DJ-и, а артисти като Richie Hawtin, Carl Cox и Damian Lazarus.

След десет години музикална кариера Nick Curly също не спира да променя и подобрява стила си. Създателят на лейбъла 8bit прескача от дийп и тек-хаус до техно и обратно, което го прави толкова привлекателен за електронната сцена. Ранните му хитове като Critical Mass и Another Tearjerker бяха пробивите, които не само изстреляха кариерата му нагоре, но и се наложиха като „звука на Манхайм“. През годините той става известен за титани в индустрията, като Il Muretto, Circoloco, Pacha Ibiza, Brooklyn’s Flash Factory и се включва в големи фестивали от ранга на TimeWarp DE, Chapter 12 Birmingham, BPM и други. Има честта да стои редом до артистите Marco Carola, Loco Dice и Carl Cox.

До него, в последното от серията SUNWARD на 29 юли, ще застане Cuartero. През 2011 г. той основава свой собствен лейбъл Sanity с ясната идея да даде приоритет на музиката, вместо появата на популярни имена на сцената. Cuartero непрекъснато смесва различни звуци, за да направи стила си уникален и разпознаваем. Последните му тракове са обвързани с лейбъли като Hot Creations, Desolat, Saved, Moon Harbour, Circus. Българският представител в последното от трите SUNWARD партита ще бъде DJ Deso.

Повече за предстоящите партита следете на https://www.facebook.com/CACAOBEACH и http://www.cacaobeach.bg/ .

Билети за Sunward може да намерите в мрежата на Eventim.bg