Мъжете имат сходни нужди. Ето кои са петте най-важни.

1. Компания
Хубаво е да му бъдете компания в хобитата. Трябва да намерите общи занимания, които да ви забавляват и с които да прекарвате времето си заедно. Може да не изберете сама да играете видео игри, но това не значи, че не може да се забавлявате с него.

2. Секс
Интимността сближава. Сексът не е нещо, от което трябва да го лишавате в каквито и да е ситуации, дори когато сте си ядосани. Всъщност, сексът след скандал е много, ама много хубав.

3. Възхищение
Не трябва дейностите му да остават неоценени. Може да не виждате всичко, което прави на работа, но със сигурност трябва да му показвате, че го цените. Колкото по-често му показвате, че го цените, толкова по-добре ще се чувства той.

4. Подкрепа вкъщи
Трябва да си създадете дом, в който и двамата да се чувствате добре. Споделяйте си домашните задължения или изберете кой какво да прави. Хубаво е всеки да прави неща, с които се справя добре.

5. Бъдете красива
Понякога няма проблем да прекарате цял ден по пижама, но това не трябва да ви става навик. Направете усилие да изглеждате привлекателно за него. Веднага ще забележите разликата, когато се наконтите за него.


Не е задължително бракът ви да е в беда, за да започнете да се грижите за него.