Всяка една от тези жени е постигнала много в своята сфера. Общото между тях е, че се събуждат около 6 сутринта, закусват и отделят необходимото време на децата си, като заедно с това им помагат и да се приготвят за училище. Две от дамите все още не са майки, така че ще отбележим, че събуждането им сутрин е малко по-късно. Докато сутрешните ритуали на всяка една от тях се различават със свои особености, именно те са се превърнали в съществен елемент от бодрия старт на деня им.
Вижте сутришните навици на първите 6 дами:

1. Стейси Бендет, дизайнер 

04:45 ч. Събуждам се и хапвам купичка с киноа и пълнозърнени култури. След това се заемам с ежедневната си 1-часова тренировка по йога ащанга.
6:00 ч. Времето, когато моите прекрасни малки дами стават от сън. Обикновено им правя или пълнозърнест френски тост, или палачинки, или бадемово мляко с кокосова вода, банан и задушен спанак. Докато похапват, аз тичам нагоре-надолу по стълбите, обличам се и след това оправям косичките им и ги обличам.
8:00 ч. Излизаме от вкъщи и на път за работа ги оставям в училището
08:45 ч. Пристигам в офиса, като първия час прекарвам типично по дизайнерски – планирам идеите и плана за деня.

2. Лесли Хал, главен финансов директор

06:30 ч. Събуждам се и винаги отправям молитва към Господ, като му благодаря за поредния ден, в който се будя здрава.
06:35 ч. Наум преминавам набързо през задачите и нещата за деня – в семейството и в работата.
06:45 ч. Отправям се към домашния фитнес за ежедневната си тренировка. Докато правя упражненията си, гледам сутрешното предаване по телевизията.
07:15 ч. Събуждам децата и им давам любимата порция целувки. Сладко е, че те също се гушват в мен и ме целуват, като ми казват и колко много ме обичат. После говорим за това какво ни предстои през деня.
07:30 ч. Обличам се, но не пропускам и миг от любимото си предаване.
08:15 ч. Вече съм в офиса и слушам местното радио, за да се информирам за водещите новини.
08:30 ч. Хвърлям едно око на пресата.
08:45 ч. Изпращам няколко имейла, проследявам какво съм записала като задачи в бележника си и ако нещо вече е изпълнено, го задрасквам.
09:00 ч. Записвам си приоритетите за деня. Всичко, натрупано в съзнанието ми от вечерта и сутринта, намира място на новата страница.
09:30 ч. Започвам да отмятам една по една задачите от списъка.

3. Нел Сковел, телевизионен сценарист

06:43 ч. Алармата ми ме събужда и ставам веднага. Никога не си позволявам „snooze дрямка”.
06:50 ч. Правя кафе и слагам в микровълновата един веган мъфин. Това е първата ми закуска.
6:55 - 7:15 ч. Междувременно проверявам имейла си, Facebook-а и всичките си други профили в мрежата.
7:15 - 7:45 ч. Приготвям закуска за семейството си. Прибирам се късно вечер и почти никога не мога да им сготвя нещо вкусно, така че съм изместила фокуса върху закуската. Най-често забърквам палачинки или яйца. По традиция четвъртък е запазен за едни много специални и тънки палачинки, като сместа приготвям още от предната вечер. На сутринта персонализирам за всеки, спрямо любимите му вкусове - с прясно препечени орехи, шоколад, бонбони или банани.
07:45 ч. Децата са навън с мъжа ми, а аз слагам в миялната чиниите и чашите.
07:50 ч. Връщам се обратно на компютъра за малко кореспонденция по имейла и за да прочета необходимата порция новини.
8:15 - 09:15 ч. Следва моята кръгова тренировка, която правя 4 дни в седмицата. През другите 3 се отдавам на йога в следобедните часове. Докато тренирам, гледам любимите си предавания Last Week Tonight, The Daily Show, Brooklyn Nine Nine, Orange is the New Black, Broad City или Nashville.
9:15 - 9:30 ч. Няколко минути за един бърз душ и да облека някоя любима рокля. Не си суша косата, тъй като тя съхне и сама достатъчно бързо... Все пак живея в Южна Калифорния.
09:30 ч. Писане, писане и пак писане. В момента не съм на щат в някое телевизионно шоу, така че работата ми е на свободна практика. Неслучайно и съпругът ми ме нарича „пътуващ писател” , заради факта, че понякога обичам просто да отида в някое от любимите си заведения и да попиша. Добре де, и да си поръчам втора закуска.

4. Сали Сюзмън, фармацевт

05:44 ч. Събуждам се сама, благодарение на вътрешния си часовник. Винаги 60 секунди преди алармата на телефона ми.
06:00 ч. Проверявам електронната си поща и онлайн новинарските емисии за всички извънредни новини .
06:10 ч. Време за душ и после обличане.
06:20 ч. Изпивам набързо чаша кафе в кухнята и отделям няколко минутки да си запиша фрагмент от съня ми или някоя идея например, или просто да споделя нещо в дневника си.
06:45 ч. Преглеждам хартиените копия на вестниците.
07:00 ч. Тръгвам към офиса, като ако времето позволява, ходя пеша. Единствено при лошо време си взимам такси.
07:15 ч. Взимам си още едно кафе от магазина пред офиса, понякога овесена каша или яйчено бурито.
07:20 ч. Сядам пред бюрото си
07:30 ч. Записвам в тефтера си нещата, които имам да правя през този ден.
07:45 ч. Преглеждам планината от писма в електронната си поща и започвам да им отговарям.
8:00 ч. Стартирам срещите си за деня.

5. Шама Хайдер , специалист социални медии

Тъй като често се налага да пътувам по най-различни срещи в чужбина и по рядко да бъда в Далас, всеки мой ден изглежда доста различно. Въпреки това, ако съм си вкъщи, моят график е това:

07:30 ч. Събуждам се. Няма да крия, че не обичам ранното ставане, затова може би никога няма да успея да ставам в 5 сутринта. Но въпреки това, се опитвам да се организирам, да стана навреме и да бъда възможно най-продуктивна. Проверявам електронната си поща и отговарям на всички неотложни проблеми, които изискват моментално решение.
08:30 ч. Време е за закуска. Държа да отбележа, че никога не я пропускам, защото заради постоянните ми срещи с клиенти и работата в офиса, доста често пропускам обяда.
09:00 ч. Оперативка с екипа ми – времето, в което обсъждаме най-добрите и правилни стратегии за привличане на клиенти. Всичко се променя толкова бързо, че винаги първият ни въпрос е „Какво се промени, докато снощи спахме и как най-добре да го използваме, за да привличаме повече рекламодатели и клиенти?”

6. Ноел Бейли Мерц, лекар

05:40 ч. Ставам от леглото, като се придържам към изградения с годините навик да закарам децата на тренировка до 6:00 сутринта. 
05:45 ч. Време за малко упражнения и бърз душ.
06:30 ч. Заедно със съпруга ми закусваме.
07:15 ч. Шофирам до медицинския център, в който работя, като задължително взимам любимия си диск с песни, тъй като в зависимост от трафика, човек може да стои 35-40 минути. Често през това време провеждам и няколко телефонни разговора.

Открийте още полезни съвети за всяка успешна дама тук