Българската Кари Брадшоу - Наталия Кобилкина, издава нова книга, в която разглежда пътят на жената към щастието, успеха и удовлетвореността. Този път акцентът е върху самоувереността на дамите, а "Пътят на щастливата жена" обещава много изненади.

КАЧЕСТВА, КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ ЖЕНСТВЕНОСТТА

● Когато не сме центрирани, ние непрекъснато търсим потвърждение за изборите, които правим, извън себе си.
● Много е важно да се научим да търсим и получаваме близост.
● Зрялото поведение предполага умение да управляваме и да определяме емоциите си.

Изненади ще има и на премиерата на книгата, която ще бъде съпроводена с безплатна лекция от утвърдената сексоложка и семеен психотерапевт. Събитието е на 9 юни, от 19 ч в зала София на Гранд Хотел София. Входът е свободен, възползвайте се от възможността да се срещнете с Наталия Кобилкина и да научите повече за секса, щастието и любовта.

Екипът на Dama.bg вече успя да зададе няколко блиц въпроса на писателката във връзка с новата й книга.

Разкажете ни повече за новата си книга, разбрахме, че тя е по-различна от досегашните.
Това е психотерапевтична книга – в нея представям техники и практики, които прилагаме по време на семинарите. Освен това тази книга ще бъде много полезна за психолозите и ще помогне и в тяхната работа. Книгата е написана така, че всеки човек да може сам да осъзнае своите травми и да ги излекува. Мисля, че се получи много задълбочено четиво и наистина то е плод на моята психотерапевтична работа през последните години.

Какво ви вдъхнови за тази книга?
Вдъхновиха ме промените, които постигат жените след като започнат да прилагат тези техники. Виждам, че те наистина започват да се чувстват по-щастливи и по-наясно със себе си, след като разберат истините, написани в тази книга. А моята цел е точно такава – жените да бъдат по-щастливи. Планирам да преведа книгата на английски и да я направя световен бестселър! Представянето ще бъде на 9 юни в Гранд Хотел София от 19.00 часа.

До колко сексът е свързан с успехите на една жена и с личното й усещане за успех?
Жените, които са сексапилни и сексуално задоволени, имат високо самочувствие, чувстват се уверени в себе си, по-щастливи са и предават тази положителна енергия на децата си или в работата си (зависи от приоритетите им). Жените, които не правят редовен секс, доста често се чувстват по-нещастни и неудовлетворени.

Завършили сте бизнес психология. Има ли връзка между бизнеса и секса?
Успелите хора винаги са по-сексуални. Особено ако говорим за мъжете.

Провеждате много семинари и срещи, какво най-често ви питат жените?
От какво най-често се притесняват?
Жените страдат, че не могат да намерят своята половинка. Също често ги измъчва въпросът как да реагират, ако разберат за изневяра или как да запазят щастливо семейството си и добрите отношения с половинката си, след като се появяват децата. И разбира се, какво да правят, ако те са по-активни и работят много, а мъжете им не работят или са по-малко успешни от тях.

Кое е основното, което трябва да знае една жена, за да подлуди мъжа до себе си?
Нищо специално не е необходимо. Важното е да показва, че го обича и го желае. Това е от особено значение за мъжа. Той иска тя да му показва, че харесва тялото му, че се наслаждава на неговите докосвания, че умее да му се отдава. Мъжете наистина обичат тези неща.

Ето и ексклузивен откъс от новата книга на Наталия Кобилкина:

ЛЮБОВТА ИДВА ВИНАГИ НАВРЕМЕ

● Смислените връзки се случват тогава, когато сме готови за тях.
● Ние, жените, сме привлекателни за другия пол и заради умението си да показваме, че
сме слаби.
● Всеки път, когато поставяме другите над себе си, плащаме твърде висока цена.

Да, надеждните контакти ни се случват навреме – нито по-рано, нито по-късно. Ако не сме готови, ние просто не забелязваме мъжете и не сме в състояние да разгърнем своята женска енергия.
В рамките на моите тренинги обикновено моля дамите да посочат някое свое ценно качество и да обявят какво искат да се случи с тях, каква промяна е съкровената им цел. Много от тях споделят, че никой не ги учи как да бъдат жени, как да бъдат харизматични и да събуждат любов, да се чувстват единствени, да творят хармония и красота.