Интернет стана прекалено евтино и достъпно удоволствие. А когато всеки има достъп до него, е нормално качеството на комуникацията рязко да спадне. Всички приложени разговори са абсолютно автентични! Насладете се на изкуството на съблазняването.

Ето това е бързо да ескалира ситуацията. Бива, бива нетърпеливост, ама чак пък толкова... 

Кратко, точно и ясно, няма време за губене. Добре е слушал поговорките този младеж. Хвани си кака да те отрака.

 

Не знам как някоя жена би могла да устои на подобна феноменална оферта. Аз мисля да започна да се пробвам със следната реплика: Аз съм контакт без щепсел. Искаш ли да ти подам захранване?

На мен лично не ми става ясно дали иска да я води на кафе, или да й тегли един бой.

Не е срамно да си харесаш някоя девойка и да й пишеш, но точно това включване са ми го показвали не веднъж. Най-интересният и забавен човек би трябвало да работи с по-голям репертоар. Вие какво бихте избрали?

Крайно непостоянни и неупорити хора. Ако не върже до десетата минута, я почва с обидите.

 

Според мен идеята на тази свалка е тя да каже, че не е, след което левентът да я предизвика да го докаже.



След като си богат и със собствен бизнес, на кой му пука дали си фотогеничен?! Като цяло е доста притеснително, че някой там вярва, че подобно включване би имало каквато и да е успеваемост. 

Със сигурност тези разговори са само капка в морето от феноменални включвания. Българският сваляч е станал фрустриран и нетърпелив психопат, който набързо включва агресията, когато не получи желаното внимание. Подобни индивиди трябва да бъдат третирани с моментално блокиране, защото всякакъв вид диалог е абсолютна загуба на време.

Но все пак, дами, не губете надежда. Има и нормални хора, които употребяват интернет.