Оставете всичко на майката, която има танцово студио и на сина, който измисля хореографията на един от най-епичните сватбени танци, които някога сте виждали.

След откритата церемония сватбеното тържество се премества на закрито. Младоженецът Блейк и майка му Кати са в центъра на сцената за традиционния танц на майка и син. Двамата започват с бавен валс, олюлявайки се на баладата „Unforgettable”. След около минута музиката спира. Блейк и Кати се оглеждат изненадано, но само след малко „I want you back” на Jackson 5’s удря високоговорителите и дуото веднага прилага отлично репетирани движения. На третата минута се включва и “Can’t touch this” и “Party rock anthem”.

Двамата „организатори” на нестандартния танц споделят, че са решили да го направят по този начин седмици преди голямото събитие. Въпреки забързаното ежедневие около сватбата, Кати и най-големият й син намират време всяка неделя следобед, за да се съберат и да го планират.

Всички гости на сватбата се радват и аплодират шумно танцувалната двойка. В края на видеото се чува как един мъж крещи „Уау” няколко пъти. Това е Арън Търнър – финалист в десетия сезон на „So you think you can dance.”

Видеото, качено в youtube има почти 2 милиона гледания. Ето го и него:



Преди време ви представихме още един необикновен сватбен танц, този път на булка и младоженец, който може да си припомните тук. Явно, тази нетрадиционна традиция се разпространява все повече...