Перфектната форма е задължителна за холивудските звезди. Изтощителни тренировки, специален хранителен режим, цял екип от експерти и една малка тайна. Да, тайна за перфектна визия, която ще ви разкрием!

Холивудски красавици като Дженифър Анистън, Холи Бери, Катрин Зита-Джоунс и Мадона впечатляват със сияйна кожа, зашеметяваща фигура и походка на котка. Знаете ли какво е тайното им оръжие? Колагенът. Ежедневният прием на качествени колагенови продукти им помага да запазят ставите и костите си здрави, а кожата – красива и хидратирана, въпреки интензивния фитнес режим, диетите и възрастта.

Любопитен факт е, че колагенът отдавна се използва в козметиката, но най-новите медицински изследвания са категорични, че супер силата му се отключва само когато се приема вътрешно. При вътрешен прием специфичната структура на съставката се разделя на много малки и пълноценно усвоими части.

В човешкото тяло се съдържат 28 вида колаген, като всеки има специфична функция. Затова, когато избираме продукт с колаген, трябва да сме сигурни, че е именно от вида с конкретно действие върху ставите, костите и кожата. Колагенът тип I поддържа костите, ставните връзки и сухожилията, помага за заздравяването на раните и поддържа плътността на кожата. Колагенът тип II изгражда ставния хрущял.

„Живея с типичния ритъм на градско момиче. Обичам да работя на високи обороти и да разпускам с тае-бо и традиционните петъчни излизания. Едва дочаквам уикенда, за да хукна към планината. Искам да остана такава – енергична и със свежо излъчване. Сковаността и бръчките не влизат в плановете ми. През лятото открих Проензи Лейди Колаген – колагенови таблетки за смучене. Грабна ме с това, че е нещо ново и се грижи за тялото ми там, където е необходимо – ставите и кожата.“ - Яна, на 36 години

Proenzi Lady Collagen е иновативното решение за движение без дискомфорт и ограничение, хидратирана и еластична кожа.

• Единственият с двата най-важни за костите, ставите и кожата видове колаген

• Максимална усвоимост– таблетки за смучене със свеж вкус лимон

• Натурален произход на колагена