Всички знаем, колко е популярно и модерно да ти гледат на ръка и да предскажат бъдещето ти. Гаданията, които ние ще ви предложим, обаче, са малко по-различни – свързани с предсказанията и тайните, които разкриват за вас вашите... крака.

Преди около 20 години, индиецът Имр Сомоги решава да проучи мистериите около човешките крака и днес, благодарение на него, можем да разберем доста интересни неща за себе си. Откритията, които Имр прави, касаят размера и формата на пръстите на краката, тяхното съотношение, изящество и гъвкавост. Всъщност, това са факторите, определящи характера на човек, предсказващи неговите бъдещи успехи и промените, които ще претърпи.

Като за начало, взимайки формата на стъпалото, може да разграничим някои особености от характера. Колкото по-широко е вашето, толкова по-пресметливи, разумни и практични сте, непоклатими реалисти! Ако, пък, сте от хората с по-тясно стъпало, то вие сте мечтатели, много раними и творчески личности. За съжаление, лесно ви изкарват от равновесие.



След това, преминавайки към пръстите, ще забележите, че всеки отговаря за нещо определено:

Обикновено, изкривяването на някой от пръстите, означава минал, а и настоящ проблем, трудности в областта, за която отговаря съответния пръст.

Ако някой пръст е по-развит и изразен от другите, то тази сфера доминира в живота и плановете ви.

При „сливане” на два пръста, съответните характеристики са силно свързани по между си и заедно оказват влияние върху личността ви.

В случай, че забележите червеникави петънца върху пръстите си, трябва да сте подготвени за промени в дадената област.

Ако малкото ви пръстче е скрито зад четвъртия пръст на левия ви крак, то това е знак за прекалено доверие към любимия човек, така че внимавайте. Ако, пък, това разположение важи за десния ви крак, значи се страхувате от нещо и въпреки че се опитвате да не мислите за него, пак не се чувствате комфортно.

Ако имате по-повдигнати връхчета на пръстите, това е знак за вашата развита фантазия и мечтаещата ви натура. Има и вариант, при който те са подвити надолу, което разкрива лекомислието и зависимостта ви от хорското мнение.

По-бъбривите се познават по по-развития голям пръст на десния крак.

При квадратни или триъгълни краища на големите пръсти, притежателят им се подвизава като по-затворена личност.

Ако имате кокалче или бучка върху големия пръст, то вие се адаптирате много лесно и бързо към живота, но за сметка на това се влияете от мнението на другите.

В случай, че върху нокътя на големия пръст има някакви неравности или възвишения, то това е знак за излишно раздразнение и емоционална нестабилност.

Съвсем предсказуемо, ако сте от щастливците, които притежават красиви и подредени пръсти, образуващи изящна линия, вие сте точна, прилежна и организирана личност, обичаща реда и чистотата.