Вибрацията на рождената дата оказва голямо влияние върху житейския ни път и дори върху избора на професия. Това влияние се усеща най-силно в периода от 28-та до 56-та ни година.

Екипът на Dama.bg вярва, че числата са ключ към разкриване на съдбата ни и с тяхна помощ можем да научим повече за житейския си път. Денят, в който сме родени, носи послания и вибрации, които ние трябва да разшифроваме, за да намерим верния път.

Ето и какво означава рождената ни дата според Флорънс Камбъл – автор на десетки книги за нумерология, езотерика, теософия и окултизъм.

1 – Ако сте родени в първия ден от месеца, вие сте независими, практични, предани и изключително силни личности. Обичате да правите планове, но не и да ги осъществявате. Действате повече с разума си, отколкото със сърцето. Имате нужда от признание, въпреки че не показвате чувствителност на тази тема. 

2 – Силно емоционални, чувствителни и малко разсеяни. С лекота завързвате нови приятелства, защото имате нужда от обич и внимание. Имате много таланти, най-вече в областта на изкуството. Макар че се стремите към комфорт, не сте достатъчно мотивирани, за да си го осигурите.

3 – Изключително талантливи, емоционални и неспокойни. Живото ви въображение ви тласка към професии, свързани с обучение, литература, журналистика. Добре владеете ораторското изкуство и се радвате на много слушатели. Резките смени на настроенията ви понякога стават причина за емоционални кризи.

4 – Дисциплинирани, организирани и работливи. Обичате природата и се справяте добре в сферата на земеделието, туризма и строителството. Неуморни сте, когато стане въпрос за работа, но в любовта нямате достатъчно енергия, за да покажете истинските си чувства. Бъдете по-открити с любимите си хора и си намерете хоби в сферата на изкуството.

5 – Обичате промените, приспособявате се бързо и имате силно въображение. Животът ви е динамичен и интересен, защото вие го правите такъв. Имате силен ум и разностранни интереси. Ще постигнете успех в сферата на правото, химията, търговията.

6 – Любовта е водеща в живота ви. Имате нужда от внимание и одобрение. Тъй като сте идеалисти, трудно намирате половинката си. Докато си мислите, че сте я намерили, давате всичко от себе си. В един момент, обаче, охладнявате и се ориентирате в друга посока. Като добри имитатори, може да се развиете успешно на сцената.

7 – Имате остър ум и силна интуиция, които трябва да използвате в работата си. Доверете се на вътрешната си преценка, дори когато имате чувството, че се заблуждавате. Нямате късмет в хазарта, затова го избягвайте. Добре е да прекарвате част от деня сами и да си намерите хоби, свързано с музиката.

8 – Обичате показността, реда и дисциплината. Ще имате успех в самостоятелни проекти, а не в сътрудничество с други хора. Заложете на честността и постоянството и ще постигнете големи неща. Помагайте, но не се хвалете.

9 – Артистични, талантливи и образовани. Силната ви емоционалност съвсем нормално ви насочва към литературата и изкуството. Може да бъдете добри писатели, учители и дори юристи. Обществените интереси са водещи в живота ви, затова често пренебрегвате семейството си.

10 – Имате силна воля и аналитичен ум. Добре е да имате разностранни интереси, защото може да вършите много неща едновременно. Склонни сте да ревнувате приятелите и близките си хора. Добре защитавате всичко, в което вярвате. Имате много неизползван творчески талант, който трябва да насочите в правилната посока.

11 – Изключително смели и решителни, бляскави, но малко нервни и капризни. Обичате да налагате волята си и сте малко крайни в позицията си. Пазете здравето си и се опитайте да живеете в хармония. Избягвайте крайностите, които са част от характера ви. Не забравяйте, че притежавате господарско число.

12 – Магнетични, чаровни и уравновесени. Имате живо въображение и с лекота убеждавате слушателите си. Високите ви идеали и артистични способности не са ви дадени случайно. Имате мисия в живота. Не се разпилявайте и винаги довършвайте започнатото.

13 – Чувствителни, любвеобилни и противоречиви личности с упорита воля и силен ум. Не рядко сте неразбрани от околните и предизвиквате скандали. Склонни сте да командвате, но пък сте добри началници. Ще имате успех в търговията, недвижимите имоти, строителството.

14 – Понякога двойнствени, понякога силно емоционални, вие сте хазартни личности, обичащи риска. Добре е да се обвържете сериозно на млади години, за да станете по-отговорни. Помнете, че сте мост между духовния и материални свят, затова и притежавате градивни и разрушителни сили.

15 – Числото ви е хармонично и ви покровителства да търсите хармония в житейския си път. Имате много таланти, които ще развиете с упоритост. Склонни сте да бъдете верни на каузите си, затова може да станете добри адвокати, лекари, дипломати или политици. Щедростта ви носи много възможности.

16 – Нервни, раздразнителни и сложни личности. Не рядко само си създавате проблеми и главоболия. Противоречивият ви характер се обяснява от егоизма на числото 7 и стремежа за любов и семейство на числото 6. Иначе сте добри анализатори и критици.

17 – Духовно извисени, горди и непримирими. Понякога сте щедри, друг път – истински скъперници. Вибрацията на числото 8 ви носи материална независимост и ви тласка към банковото дело. За да имате успех, обаче, работете сами – без съдружници.

18 – От вас се очакват големи постижения, защото ви покровителстват независимото число 1 и изпълнителното число 8. Ще имате успех в политиката, правото, администрацията. Предизвикателството за вас е никога да не се отказвате от първия неуспешен опит, защото вторият със сигурност ще бъде успешен. Не започвайте големи неща в лична година 9.

19 – Логични, постоянни, практични и артистични. Търсете независимостта на числото 1 и не си налагайте ограничения. Може да постигнете големи успехи, но и да преживеете големи загуби. Животът ви е разнообразен и динамичен. Добре е да се насочите към политиката, правото, изкуството.

20 – Симпатични, забавни и артистични. Не обичате големите колективи, но и често бягате от отговорности. Добри изпълнители, но нерешителни началници. Развивайте се в правото, недвижимите имоти и музиката. Прекарвайте повече време сред природата.

21 – Магнетични и музикални, обичащи красотата и изкуството. Предизвикателството пред вас е да овладеете емоциите си и да усъвършенствате самоконтрола си. В любовта сте прекалено подозрителни, за да бъдете напълно щастливи. Преодолеете вродената си тревожност и гледайте по-ведро на живота.

22 – Вибрацията на господарското ви число изисква от вас големи дела. Запазете равновесието между обективния и субективния свят и насочете усилията си към обществените интереси. Мисията ви е да работите за другите. Ще имате успех като юристи, геолози, инженери и политици. Избягвайте съмнителните хора, защото те ще ви донесат нещастие.

23 – Много чувствителни, раними и състрадателни. Личното ви число 5 ви дава изненадващи способности в сферата на медицината. Мисията ви е да лекувате, да помагате, да градите. Може да се насочите и към химията, търговията и правото, защото имате добри технически и практически способности.

24 – Жизнени и динамични личности, които често прахосват енергията си. Насочете усилията си към важните неща. Не сте подвластни на материалното и не цените парите. Предизвикателството за вас е да потиснете ревността, тревожността и потиснатостта, за да намерите истинското щастие.

25 – Имате невероятна интуиция и таланти в сферата на изкуството. Трудно се концентрирайте и често се колебаете. Истинската ви слабост е любовта. Когато сте наранени, зарязвате всичко останало. Научете се да бъдете по-зрели в отношенията си с околните и да не се поддавате на мързела.

26 – Виждате неща, които убягват от очите на околните. Обръщате внимание на дребните детайли и добре анализирате случващото се. Започвате много неща едновременно, но трудно ги довършвате докрай. От вас зависи дали ще постигнете голям успех, или ще изпаднете в нищета. Заложете на образованието, то ще ви отвори много врати.

27 – Числото ви е от четвърто измерение, затова ви насочва повече към материалното. Ще имате щастлив брак, ако не е сключен в лична година 9. Вие сте силни, родени лидери, артистични и харизматични. Може да бъдете добри журналисти, политици, писатели, учители и лектори.

28 – Числото ви е най-емоционалното от всички единици. Имате силна воля, стремеж да превъзхождате другите, да се налагате, да се отличавате. Склонни сте на големи жертви в името на любовта. Преодолейте вродения си мързел и работете повече за успеха си.

29 – Родени водачи, малко крайни, но пък духовно извисени. Имате голяма сила, която може да гради, но и да разрушава. Трудният ви характер става причина за много лични раздели. Пазете нервите си и не се подавайте на моментните си настроения.

30 – Доста нервни, обсебващи и отдадени на работата си. Не признавате грешките си, въпреки че нямате много познания. Работете върху образованието си, защото имат шанс да се развиете като учител, писател и социален работник. Лоялни сте към близките си, но сте склонни да флиртувате.

31 – Развийте силата на числото 4, за да имате успех. Добри възможности ще имате в сферата на търговията, писателството и декораторството. Имате оригинални и нестандартни идеи. Трудно прощавате и никога не забравяте нанесените обиди.