Моделите на Victoria's Secret са истински символ на красота, грация и сексапил. Милиони жени по света искат да приличат на тях и още толкова мъже желаят да бъдат с тях.

Ангелите на Victoria's Secret са едни от най-желаните жени на света, но трябва да знаете, че това им коства твърде много усилия и жертви.

Божествените им форми са плод на изключително сериозни тренировки и спазване на стриктен хранителен режим. Ето някои от тайните им:

Адриана Лима

Най-популярният ангел на бранда за бельо поддържа перфектната си форма с разнообразен комплекс от упражнения. Като гимнастиката Капоейра, която е изключително популярна в родната на Адриана Бразилия. Всъщност Капоейра е вид бразилски военен танц, който изисква много сериозна физическа подготовка и натоварва сериозно цялото тялото.

 

 

 

 

Алесандра Амброзио

Красавицата споделя, че избягва скучните тренировки във фитнеса и предпочита колективните и забавни спортове – волейбол, сърф и сноуборд са сред любимите й занимания. Освен това тя страшно много обича да танцува самба. По този начин Алесандра успява да поддържа страхотната си фигура и да влезе бързо във форма, след като стана майка!

 

 

 

Дутсен Крус

Холандският супермодел е сред апетитните тела на Victoria's Secret, които превръщат бранда в истинска сензация. Дутсен твърди, че е склонна към напълняване и за да поддържа перфектна форма се нуждае от изтощителни тренировки във фитнеса, които задължително завършват с продължително скачане на въже!

 

 

 

 

 

Хайди Клум

Емблематичното лице на марката споделя, че нейната тайна се крие в целогодишното спазване на стриктен хранителен и тренировъчен режим. Хайди се нуждае от малко повече тренировки от своите млади и напористи колежки, но продължава да изглежда съвършено дори след раждането на 4 деца!

 

Ако искате и вие да изглеждате като ангелите на Victoria's Secret, вижте съветите на личния фитнес инструктор на момичетата – Ник Мичел! Той съветва дамите да спазват пет основни правила, ако желаят да имат стройна и секси фигура.

Ето неговите препоръки:

- Пийте много вода! Трябва да изпивате минимум по един литър за всеки 25 килограма от теглото си.

- Когато сте гладни – пийте диетични газирани напитки! Това не е най-здравословният начин, но действително помага. Не се притеснявайте, че ще нарушите режима си – ако спазвате стриктна диета, то една безалкохолна напитка няма да ви се отрази по никакъв начин.

- Хранете се редовно. Не пропускайте хранения, с цел да ускорите процеса по отслабване. Така по-скоро ще си навредите, отколкото да постигнете намеренията си.

- Започнете деня с качествена здравословна закуска.

От този видеоклип може нагледно да разберете как тренират ангелите.