Талантливата Крисия ще пее днес лично на американския президент Барак Обама. Това разказа нейният баща Марин Тодоров, предава в. "България днес".

Детето чудо днес ще присъства в Европарламента на традиционната закуска на всички политически лидери, която американският президент организира. На събитието са поканени гости от цял свят, като в списъка с посетители са предимно политици и благородници.

"Държа да отбележа, че поканата на Крисия да пее на това значимо събитие не е дошла от българска страна. От екипа на американския президент са наблюдавали изявите на дъщеря ми и са били изключително впечатлени. Те са предложили на Обама точно тя да пее и той се е съгласил", разказа щастливият татко.

Крисия ще изпее християнския химн "Amazing Grace", която е една от най-популярните песни в САЩ. Талантливата госпожица ще представи и една българска песен, но все още не се знае коя. Изборът ще бъде между "Планетата на децата", с която тя заедно с близнаците Хасан и Ибрахим се представи на "Евровизия", или "Моя страна, моя България", която е сред любимите й родни песни.