Никога не е късно да разнообразите сексуалния си живот и да повишите качеството му, дори да сте в дългогодишна връзка. Сексът не е просто полово сношение - физически акт, а нещо много повече.


В тази статия Dama.bg ще ви разкрие чудесата на тантрически секс и ще ви помогне не само да увеличите оргазмите, но и да постигнете пълна хармония. Чувството на съвършено сливане с партньора е незаменимо и увеличава доверието и интимността помежду ви. За да въведете Тантра в спалнята си, трябва да следвате някои стъпки. И не забравяйте, че в тантрачиския секс става дума за удоволствието на партньора и култивиране на сексуалната енергия нагоре в нервната ни система. Не говорим само за генитален оргазъм, за множествени оргазми и задържане на еякулацията, а за общо пречистване на нервната система.

1. Съсредоточете се върху дишането си и това на партньора, както и на реакциите ви на допир
Напълно естествено за дългогодишните партньори е да правят секс по навик и да не обръщат внимание на дребните детайли, като дишането и реакциите на допир. Ако искате да подобрите сексуалния си живот, обаче, ще се наложи да започнете да обръщате внимание на всички детайли по време на секс. Как реагира той на докосванията ви, кога се учестява дишането му? Обърнете внимание на това, което изпитва тялото му и това ще възбуди още повече.

2. Давайте и получавайте: започнете с целувки
Целувките могат да бъдат толкова възбуждащи и вдъхновяващи в спалнята. Жалкото е, че много двойки спират да се целуват с времето. Започнете с даване и получаване на целувки. Оставете другарчето ви да проучи с език устата ви, след което сменете ролите. Никога не правете механично секс - без страст, ласки и целувки.

3. Отделете 1 час за... масаж, без секс
Отделете 60 минути за масаж на цялото тяло (чиято кулминационна точка е гениталното стимулиране, но не полов акт). Правете го в различни дни и както при целувките - сменяйте ролите. Ясно определените роли могат да ви помогнат да откриете нови източници на удоволствие, а също така и да подобрят отношенията ви, извън спалнята.

4. Говорете свободно за секс
В отношенията ви няма място за срам, неудобство, задръжки. Говорете свободно за тялото, желанията и нуждите си, без да се притеснявате, че ще останете неразбрани. Това също ще увеличи доверието във връзката ви, а и ще ви подейства освобождаващо. Ако отхвърлите задръжките и комплексите си, ще изпитате по-силно удоволствие. Говорейки открито за секс, вие показвате на партньора си, че имате желание да го подобрите. Споделете и най-горещите си фантазии и току-виж се сбъднали.

5. Дни за секс
Графикът за секс може и да звучи скучно и еднообразно, но когато сте родители с отговорности, действа. А и това е вашата тайна, която ви сближава по изненадващ начин. Опитайте се всеки път да изглеждате различно, секси и ентусиазирана, така че да поддържате пламъка в отношенията ви.