Месец май e към края си, времето все още е променливо, но вече е пролет! Всички са в позитивно настроение и са в очакване на топлите дни и пролетни приключения, в които ще се намира повече време за разходки в парка и развлечения на открито.  Очакваме лятото с нетърпение и мислено започваме да се пренасяме на плажа и морето. Но за съжаление това е и сезонът, в който осъзнаваме греховете, които сме извършили спрямо здравословния си хранителен режим през студената зима. Започваме активно да подбираме диети и спорт, които са подходящи за нас. Проблемът е, че това е и времето, в което мислите за сладолед започват да ни преследват навсякъде... Не се ядосвай! Вече има как да се храниш здравословно, диетично, но същевременно с това и Можеш Да Ядеш Сладолед!

Говорим за Лимитирания Нутрибулет Силвър и Машината за сладолед на Делимано!

В момента имаш възможност да ги вземеш в комплект на специална пакетна цена от 220 лв.! Ако закупиш продуктите поотделно, цената е 300 лв.

Нутрибулет е достатъчно мощен, за да извлече всички ценни вещества от храната, която консумираш. Извлича полезните витамини и минерали, смила ги до клетъчно ниво и храната става по-лесно усвоима за организма. Само за секунди получаваш вкусна и здравословна Нутрибомба или микс за твоя любим домашен десерт, а с машината за сладолед на Делимано, ще приготвяш здравословни и вкусни десерти без да се чувстваш гузно, че си похапваш сладко.  В комплекта е включена и луксозна книжки с рецепти, която да ти помогне да развиеш кулинарното си въображение.

Сега ще споделим с теб няколко рецепти за домашно приготвени здравословни десерти от 100% натурални продукти, без оцветители, консерванти или добавена захар!

Сладолед от боровинки

Продукти:

  •       1 купа сини боровинки
  •       1 чаена лъжичка лимов сок
  •       1 лъжица мед

Боровинките са силни антиоксиданти, което прави този сладолед освен диетичен и много здравословен. Добави всички продукти в чаша на Нутрибулет хранителен екстрактор и го включи за 15 секунди.  За това време ще получиш хомогенна смес, която да превърнеш във вкусен сладолед в машината за сладолед на Делимано. Наслади се!

Сладолед Прасковена наслада

Продукти:

  •       2 праскови
  •       1 чаша кисело мляко
  •       2 супени лъжици мед

Екстрактвай първо прасковите, а след това отделно киселото мляко и меда. Накрая смеси едновременно до получаването на хомогенна смес. Използвай машината за сладолед на Делимано и сервирай в купички или чашки, чиито гърла предварително може да потопиш в течен шоколад. 

Малиново сорбе

Продукти:

  •       1 купичка малини
  •       1 чаша кисело мляко
  •       2 супени лъжици мед

Подходящо е да го сервираш на своите гости след вечеря или да го приготвиш за себе си в някой неделен следобед. Вземи узрели малини с наситен цвят и ги постави заедно с другите продукти в чаша на Нутрибулет за 15 секунди. След това премести, получената хомогенна смес в машината за сладолед на Делимано, за да приготвиш своето вкусно сорбе.

Бананов сладолед с фъстъчено масло

Продукти:

  •       2 замразени банана
  •       2 супени лъжици фъстъчено масло

Тази рецепта е за дните, в които решиш да си позволиш малко повече калории.

Нарежи замразените банани и постави в чашата на Нутрибулет заедно с фастъченото масло. Екстрактвай до получаването на гладка и кремообразна смес. Добави сместа в машината за сладолед и само след броени минути твоят сладолед ще бъде готов да му се насладиш!

Ако решиш можеш да си направиш топинг в Нутрибулет с острието за сухо смилане. Използвай сурови ядки.

Сорбе от манго

Мангото улеснява храносмилането, намалява риска от сърдечни заболявания и предпазва от развитието на рак. Джинджифилът също помага за по-добро храносмилане.  

Можете да приготвите сорбето със замразени ягоди, сини боровинки, ананас.     

Продукти

  •       1 чаша замразено манго
  •       1, 3 см. корен джинджифил
  •       1 супена лъжица кленов сироп
  •       ¾ чаша кокосова вода

Прибавете в чаша на Нутрибулет хранителен екстрактор и включете уреда за 15 секунди. Добавете получената смес в машината за приготвяне на сладолед.

Още рецепти и информация за Нутрибулет и машината за сладолед на Делимано можеш да прочетеш тук. Ако се интересуваш от освежаващи смути рецепти, стани член на Нутриклуб и чети безплатно рецепти и статии, виж как тук: http://nutriclub.bg/