Необходими продукти:
  • 500 г телешко филе, нарязано на слайсове
  • връзка зелен лук
  • връзка магданоз
  • 1 зелена и 1 червена чушка
  • 1 тиквичка
  • 200 г гъби 
  • сол и черен пипер на вкус
  • зехтин
Начин на приготвяне:

Овкусете телешкото филе с подправките и зехтина и оставете на страна. Задушете нарязаните на тънки лентички зеленчуци в нагорещен тиган с малко зехтин, сол и магданоз. Овийте в месото по стръкче от всеки зеленчук и закрепете с клечка, ако е необходимо. Запечете до пълна готовност (2-3 минути) върху грил тиган или скара.

По желание може да поднесете с малка топка сварен кафяв ориз.

Приятен апетит!