Студеното време ни накара да се присетим за уютните вечери, в които се сгушваме в одеяло с чаша вино в ръка, докато навън духа студен вятър, а капчиците дъжд, като малки иглички, жулят лицата на последните минувачи по тъмните градски улици... Подтикнати от спомена за ароматно червено вино, решихме да ви представим поредния любопитен тест...

Представете си, че с половинката си сте на романтична вечеря в изискан италиански ресторант. Чувствате се прекрасно, атмосферата ви допада – приглушена светлина, приятна музика, красиво подредена маса, с тежка бяла покривка. Решавате да отпразнувате любовта си с бутилка червено вино, която сервитьорът бързо ви донася. Вече сте одобрили избраната реколта и сте разклатили чашите, за да усетите още по-добре аромата на виното, но точно когато понечвате да повдигнете чашата си, за да се чукнете с половинката, ръката ви се разтреперва и разливате от питието си върху снежно бялата покривка.

Време е да изберете – какво петно ще има на покривката?

1. Има две-три по-големи петна.

2. Покривката направо прогизва от разлятото вино.

3. Тук-там има няколко малки капчици вино.

4. Има едно-единствено мъничко петънце на покривката, почти не се забелязва.

Виното, както и другите алкохолни напитки са свързани на подсъзнателно ниво със сексуалното ви желание. Вашият избор разкрива за вас, как възприемате собствената си сексуалност и до колко можете да контролирате нагона си или иначе казано - желанието ви за „креватна“ близост.

1. Има две-три по-големи петна.

Ако сте избрали този отговор, вероятно в момента имате силно сексуално влечение към няколко човека. Обуздайте страстите си и първо добре преценете всеки от евентуалните кандидати и едва след това се отдайте със страст на желанията си. Не е нужно да отпивате от всяка бутилка вино, за да сте сигурни в своята преценка за качествата му – напротив, опиянението така ще замъгли разсъдъка ви, че в най-добрия случай ще останете сами и разочаровани, а в най-вероятния - ще се изложите. Не е лесно да се носят няколко дини под една мишница.

2. Покривката направо прогизва от разлятото вино.

Изпитвате свиреп, сто-процентов сексуален глад! Толкова е силно желанието ви за бурно мачкане на чаршафи, че виждате сексуални обекти навсякъде около вас. Дали това е добре? Зависи какво търсите. Дали ще можете да устоите на изкушенията, докато намерите най-подходящия партньор за вас? Едва ли... Все пак внимавайте и не се впускайте в рисковани връзки, за да не си изпатите.

3. Тук-там има няколко малки капчици вино.

За вас може да се каже, че сте любопитни по природа и не забравяте да поглеждате какво ви се предлага. Но в същото време контролирате много добре сексуалната си енергия. Това ви предпазва от грешки и евентуален неприятен развой на събитията. Умеете да преценявате ситуацията и понякога се отдавате на кратки увлечения, но подхождате с такава лекота и ловкост, че винаги излизате „чисти и неопетнени“ от ситуацията.

4. Има едно-единствено мъничко петънце на покривката, почти не се забелязва.

Или сте докрай задоволени или докрай прикрити. За вас може да се каже, че умеете да контролирате сексуалния си нагон на хиляда процента! Толкова сте вещи в занаята, че дори да свършите белята, ако пожелаете, никой няма да разбере. В същото време сте наясно какво искате и няма да се спрете, докато не задоволите изцяло нуждите си.