Какво разкрива за вас мечтаната градина?

Всеки от нас обича да е сред природа и зеленина, но не всеки ден имаме възможност да се разхождаме из горски пътеки и цветни поля.

Дворната градина е едно от онези места, които ни спасяват, когато имаме нужда да избягаме от стреса и напрежението. Там можем спокойно да се отпуснем, откъсвайки се от забързания живот и шумотевицата на ежедневието. Дали ще се насладим на чаша кафе сред розови храсти, ще разлистим любима книга, погалени по нозете от свежи тревички или просто ще потънем в мечти и аромат на лавандула... градината притежава онази магична енергия, която мигновено ни превзема и ни зарежда с нови сили.

Как обаче изглежда "перфектната" градина за вас? Разгледайте снимките по-долу и изберете снимката на тази градина, в която най-много ви се иска да се разходите.

Само на крачка са от вас, къде ще стъпите?

А какво разкрива изборът Ви за вашия характер?

Градина номер 1: Компетентност

 Никога не сте имали проблем да изказвате открито мнението си и имате такова почти по всички въпроси. Вие сте изключително прям и честен човек. От вътре ви идва да се състезавате с околните, да се борите с всички сили за целите си. Това което желаете най-много е победа и признание на способностите ви. Обичате да държите нещата под контрол, да управлявате и наставлявате. Често сами се подлагате на изпитания, а преодоляването на пречките ви кара да се чувствате живи.

Градина номер 2: Наслада

 Търсите баланс в живота си. Обичате спокойствието, а екстремните ситуации и неочаквани препятствия ви стресират. Чувствителни сте към критика, мнението на околните ви оказва голямо влияние, а разногласията ви натоварват. Смятате, че хората трябва да надскочат егото си, за да могат да създадат пълноценни взаимоотношения, основани на разбирателство и компромиси. Вие сте оптимист по природа, а позитивната ви енергия е заразяваща. Предпочитате да гледате света през розовите си очила и да не се затормозявате излишно с мрачни мисли и сложни казуси. Има нещо специално в начина, по който се движите - от вас струи една естествена грация и изящество.

Градина номер 3: Доброта

 Идеалист по душа, смятате, че това, което ви определя като личност са добрите ви постъпки. Предпочитате да живеете в красивата си приказка и за това представата ви за света често е нереалистична. Останалите лесно ви лепват етикет на мечтател и философ; упрекват ви, че сте непрактичен и се опитват да ви свалят на земята. Но всъщност под привидно мечтателното ви излъчване се крие една дълбока и сложна личност. Търсите смисъл и цел във всяка част от земното си съществуване. Празният живот, изживян без идеали, ви ужасява.

Градина номер 4: Успех

 Не се отказвате лесно. Вие сте упорит и издръжлив, имате високи цели и успявате да ги постигнете. Представяте се добре във всяка една ситуация, в която попаднете. Вие сте самоуверен и непоколебим, предизвикателствата не ви плашат. Знанията ви са твърди, подплатени с много четене и разучаване на нещата. Подходът ви може да е леко дързък и припрян, но това е защото вярвате в способностите и преценката си. Успехът е вашата орисия!

Градина номер 5: Интуиция

 Интуитивно разбирате нуждите на хората около вас. Умеете да изслушвате и винаги мислите, преди да говорите и да дадете съвет. Думите ви са премерени и пълни със съдържание. Въпреки, че често ''ровите'' в душите на другите, трудно показвате истинската си същност пред тях. Имате резерви що се отнася до разкриването на собствените ви тревоги и вълнения, но те са свързани по-скоро с една срамежливост и неумение да показвате емоциите си. Учени сте да бъдете перфекционист, имате ясна визия за това какво искате от живота.

Градина номер 6: Благодарност

 Наслаждавате са на живота във всеки един момент. Цените всеки урок и приемате всяка грешка, като част от израстването ви като личност. За вас животът е благословия. Често предизвиквате себе си, напускайки зоната си на комфорт, а целта ви е да получите нова гледна точка, ново разбиране и усещане за нещата. Хората често не могат да проумеят действията ви. Оптимист по природа, за вас светът е светло и цветно място. Виждате красотата навсякъде.