Всеки от нас има свои собствени представи за красивото и те говорят за нашата личност много повече, отколкото си мислим.

Предлагаме ви бърз и забавен тест, в резултатите на който ще ви кажем коя е вашата най-важна черта на характера.

Снимка №1

Снимка №2

Снимка №3

Снимка №4

Снимка №5

Снимка №6

Снимка №7

Снимка №8

Резултати:

1. Вие сте перфекционист. О, това е болезненото чувство, когато видите неравни плочки! Затова пък всичко подредено, прецизно съвпадащо и точно измерено ви прави невероятно щастливи. Вършите работата си великолепно, никога за никъде не закъснявате, а всеки ваш ден може да послужи като модел на идеалния живот. Но понякога дори най-големият перфекционист има нужда от почивка. Може би е време да се отпуснете и да признаете, че несъвършенството също има своя особена красота.

2. Към всичко се отнасяте с чувство за хумор. Оптимистичният поглед върху живота винаги ви помага, а шегите ви измъкват от неудобни ситуации и спасяват положението. Но не прекалявайте - ако някой ви казва нещо сериозно, вслушвайте се, може би не е време да се шегувате?

3. Вие сте творческа натура. Всичко наоколо ви вдъхновява. Вие сте в състояние да създадете шедьовър от всяко нещо: няколко думи, 2-3 цвята, хартиени изрезки или няколко яйца и половинка домат, които сте открили в хладилника. Престанете да се съмнявате в собствения си талант - не се колебайте да творите, кой знае, може би славата тепърва ви очаква.

4. Вие сте любител на удоволствията. Свежата вкусна храна, прибоя, нежното докосване на бриза, прохладата от чашата в ръката - вие обожавате всички тези прости удоволствия! И как иначе да се живее, ако не с пълна сила? Остава да научите как да получите същото удоволствие от работата и целият ви живот ще се превърне в един безкраен празник.

5. Вие сте романтик. Вярата и нежността живее в сърцето ви. Лесно се трогвате от нечия дълга и истинска любов, а и вие мечтаете за същото. Но не се вживявайте толкова в романтичните филми. Не се страхувайте да излизате и да се срещате с истински хора - те са перфектни!

6. Вие сте добър по душа и умеете да съчувствате. Приятелите ви намират във вас опора и съдействие във всяка ситуация. Въпреки че понякога съжалявате, задето злоупотребяват с вашата доброта, вие никога няма да подминете някой, който се нуждае от помощ. Но понякога се случва така, че този, който има нужда от подкрепа – сте самите вие. Не забравяйте за най-важния човек в живота си. Познахте ли кой е той?

7. Вие сте ловец на приключения. Риск и адреналин - това е смисълът на живота ви: най-важното е да бъде интересно, иначе не си струва. Ако пътувате – да е бързо, ако се изкачвате – да е високо, ако се гмуркате – да е надълбоко, ако се биете – само със световен шампион по бокс. Но си струва да спрете и да се замислите: животът се изнизва толкова бързо, а вие пропускате някои важни детайли и подробности.

8. Обожавате тишината и спокойствието. Вие сте цялостна и самостоятелна личност, за пълнотата на живота не са ви нужни ярки реклами и шумни разговори. Предпочитате вътрешната хармония. И всичко е добре, но понякога ви се струва, че животът минава покрай вас. Може би е време да промените всичко и да се потопите в центъра на събитията?