Беше една великолепна вечер, изпълнена с много романтика - небето беше ясно, птичките чуруликаха сладко, а ние бяхме на път да заминем за о.Бали!

Стягахме багажа с моя парньор, който бе организирал за мен това пътуване и то бе подаръкът за нашата годишнина! Моята мечта се сбъдваше, а аз бях толкова развълнувана, че си пеех непрестанно...

На път за нашия полет, качвайки се в автомобила, видях първата от изненадите през този ден, които направо зашеметяваха ума ми! Приятелят ми бе украсил цялата кола в балони във формата на сърца, а отпред на капака бе изписано с листа от рози "Честита годишнина, принцесо моя!".

Влизайки вътре в колата, видях обсипана в рози както моята седалка, така и на задните. В плик намерих романтична картичка, посветена на мен и най-невероятното бижу, което някога бях виждала - беше с много камъни, а цветът им беше розов! Беше просто вълшебно!!!

Изненадите не спряха дотук. Когато се качихме на самолета, той извади от чантата си една книга от моята любима поредица, а в нея имаше покана за мен за специална вечер на мястото, на което бяхме избрали да отседнем в Бали... Вече беше просто невъобразимо за мен! Почувствах се най-щастливата жена на света...

Последното нещо, с което ме изненада в този ден и направо ми взема ума, най-силното послание и обяснение за мен през този ден на непрекъснати изненади и еуфория беше, че когато пристигнахме на острова, пред хотела беше организирал специална серенада и всичко беше като в най-смелите ми мечти - музикантите бяха с големи венци, а очарованието на морския бриз допринасяше за моето усещане на безгранична любов.... Бях много щастлива, прегърнах го и му благодарих, а той ми отвърна:

"Няма за какво, ти го заслужаваш, ти си моята Принцеса!" За мен това винаги ще си остане най-голямото обяснение в любов, което някой някога е правил за мен!

Автор: Наталия Катийска