“Go for more” призовава полската верига за обувки и чанти CCC с колекцията си Есен-Зима 2016/2017 и има защо.

Есенните боти за всеки повод и за всеки вкус са в центъра на модните предложения за новия сезон. Равни, на висок или клиновиден ток, рокерски или тип „Челси” – това са само част от хитовите модели от естествена кожа на марката Lasocki. С комбинациите си от цветове и форми те провокират смелите дами и придават шик на всяка визия. Който и от тях да изберете, няма да сбъркате и ще сте в центъра на вниманието.

А ако предпочитате класическата и стилна визия или просто харесвате мъжката мода, то тогава за вас са елегантните модели с равни подметки и връзки, по-известни като „Оксфорд”. Двуцветни, лачени или от лицева кожа, тази заемка от мъжкия гардероб е абсолютен хит за есента, който лесно може да съчетаете със стилна рокля, пола или елегантен панталон.

Чантите в модните за сезона цветове, изработени от първокласни материали, са идеалното допълнение към новия ви есенен аутфит. Без значение дали залагате на класическа елегантност или предпочитате удобството на спортните модели, в CCC ще откриете точно това, което търсите.

Новата колекция за предстоящия сезон ще откриете в магазините на CCC в София, Бургас, Русе и Стара Загора и новооткрития в Panorama Mall Pleven, където до 2 октомври всички модели чанти и обувки са на промоционални цени с 20% отстъпка. Разгледайте колекцията тук.