Футболистите са едни от най-желаните мъже на планетата. Техните половинки обаче също не са за подценяване. Това са 10 от най-сексапилните и желани футболни съпруги – момичетата, които са във фантазиите на милиони мъже по света, а от снимките личи, че има и защо.

Абигейл Кланси

Съпругата на британския футболист Питър Крауч безспорно е една от най-привлекателните спортни половинки. Красавицата привлича вниманието на футболиста с гореща фотосесия за мъжко списание и няколко години по-късно двамата сключват брак.

 

 

Шакира

Съпругата на Жерар Пике също може да се похвали с редица обожатели. Месеци след като роди първото си дете, певицата отново е в топ форма и привлича мъжките погледи.

 

Ирина Шейх

Макар все още да не е влязла официално в "клуба" на футболните съпруги, годеницата на Кристиано Роналдо е сочена за една от най-желаните футболни половинки.

 

 

Катся Зингаревич 

А какво ще кажете за Катся Зингаревич? Законната половинка на собственика Рединг – Антон Зингаревич оглави една от престижните класации на най-красивите футболни съпруги през 2012. И с право!

 

 

Силви ван дер Ваарт

Съпругата на холандския футболист Рафаел ван дер Ваарт също не е за подценяване.

 

 

Николета Лозанова

И като стане въпрос за футболни съпруги, не можем да пренебрегнем половинката на българския национал Валери Божинов. Признание за красотата и сексапила си Николета Лозанова е получила от доста чуждестранни издания, които редовно я включват в своите класации.

 

 

Алена Середова

Сексапилът на половинката на Джанлуиджи Буфон също не може да бъде скрит.

 

 

Емили О’Хара

А това е половинката на футболиста на Манчестър Юнайтед Том Клевърли.

 

 

Даниел Лойд

Футболистът на английския Уулвърхемптън Джейми О'Хара определено има вкус към жените.

 

 

Клаудин Кийн

Клаудин Кийн пък е най-красивото попадение на ирландския футболист Роби Кийн.

 

 Класацията ни за най-сексапилните футболисти, може да видите тук.