Сигурно има телевизионни реклами, които ви карат всеки път да превключвате канала. Днес ще ви представим 10 от най-скандалните реклами, появявали се в българския ефир някога:

 

Естествено започваме с рекламата, която само преди няколко месеца предизвика такава обществена дискусия, че дни след появата й, „Булката” бе свалена с гръм и трясък от родния ефир.

 

Доста неприлична, разкрепостена, а някои дори биха я нарекли и брутална, е и рекламата на „Камагра”.

 

Безброй критики отнесе и рекламата на „Рефан”, в която главната роля е поверена на фолк певеца Азис. Ромският славей успя да предизвика гнева на българския народ, който изрази категоричната си позиция, че не желае да гледа подобна порнография в ефир.

 

Още една скандална реклама, която по пошлост може да бъде сравнена с първите няколко е продуктът, който се рекламира от Анн Джи и  Албена Михова.”Уникална” комбинация от сюжет, облекло и наименование на продукта.

 

Ами онази реклама с азиатчето, помните ли я? Със сигурност подобно „произведение” се забравя трудно.

Ужас! А това са пелените, които доказаха, че чалгата е навсякъде. И ако това ще ви подейства успокояващо, ще ви кажем, че въпросната реклама „покори” целия Балкански полуостров.

 

Ето го и „котето”, което  месеци наред предизвикваше гнева на родните зрители.

 

Разговорът на този „поп” с „Господ” определено не е за подценяване. Сервизът за ауспуси и вувузели ще ви разсмее от сърце.


Не е за подценяване итворчеството на този велик български автор, измислил култовата песен зарекламата на тази фирма за алуминиева дограма.


"Оскар" заслужава и авторът на рекламата, изработена за тази таксиметрова фирма: