Не е тайна, или изненада, че мъжете забелязват първо някои физически характеристики на жените. В секса обаче дългите крака, плътните устни и големите гърди отстъпват на активността, страстта и спонтанността им. Ето какво възбужда господата най-много в леглото и на какво трябва да наблегнеш, ако искаш да го изстреляш на върха.

  1. Орална любов: Мъжете обожават оралната любов, а ако си виртуозка в занаята, няма да те изпуснат за нищо на света. Има мъже, които предпочитат фелациото пред самия секс, което пък ти показва какво удоволствие им носи това. Докато по време на секс се налага да правят какво ли не, за да ни впечатлят, оралната любов е само време за наслада. Ето защо традиционната свирка оглавява класацията ни!

  2. Мръсните думички: Всеки мъж би се ентусиазирал, ако се държиш освободено и му казваш в прав текст точно какво искаш в леглото, наричайки нещата с истинските им имена. Мръсният ти речник е силен афродизиак за другарчето ти и показва, че си достатъчно уверена, за да си търсиш своето в секса.

  3. На задна прашка: Любимата поза на много от мъжете е така наречената "кучешка" поза, при която могат съвсем спокойно да ти се наслаждават в целия ти блясък. Ако инициаторът на това удоволствие си ти, възбудата им скача стократно.

  4. Стриптийз: Мъжете обожават да гледат как поклащаш сластно ханша си, галиш любимите им извивки и демонстрираш колкото ти харесва това. Не е нужно да изнасяш цяла програма. Избери някое секси парче, облечи дантелено бельо, без да забравяш обувките с висок ток - те са им любими! Сама ще прецениш кое твое движение му харесва най-много, за да го усъвършенстваш.

  5. Огледала: Истинските ценители на секса задължително имат няколко големи огледала в спалнята. Мъжете се възбуждат визуално и затова обичат да гледат отражението си, докато правят секс. Това обаче не бива да те притеснява!

  6. Похотливите ти стонове: Дори другарчето ти да не е на палава вълна, изпъшкай в ухото му няколко пъти, докато нежно му масажираш гърба и той ще е готов. Ето защо не бива да се лишаваш от собствените си секси звуци, които подлудяват и двамата.

  7. Да се докосваш сама: Това е черешката на тортата! Мъжете просто го обожават, а на теб ти позволява да се почувстваш секси, уверена и желана. Показвайки му как ти харесва да го правиш, получаваш и допълнителен бонус - той вече знае къде греши. Не спирай да го правиш и докато той е вътре в теб - това ще го побърка!

  8. Твоят оргазъм: Той обича да те гледа, докато достигаш финалната права. Изражението, движенията, стоновете ти му действат като виагра. Няма нищо по-секси от това, бъди сигурна!

  9. Ездачката: Тази поза ти позволява да се развихриш и да му покажеш какво можеш. Той обожава да те гледа как се движиш върху него, изпитвайки същата наслада. Така се чувства желан, а и пести енергия за финала.

  10. Порно: Много мъже обичат да гледат филми за възрастни, докато правят секс. Това им дава допълнителна стимулация и внася разнообразие в спалнята. Дали ще го правите по този начин, зависи и от двамата!