През последните години стана нещо нормално да търсим нови запознанства, любов и секс в Интернет пространството. Така сайтовете за запознанства, социалните мрежи и форумите се оказаха най-привлекателни за необвързаните, а и за много... обвързани.

В помощ на тези от вас, които търсят любовта, Dama.bg направи класация на най-подходящите начини за запознанства с потенциални партньори във виртуалните дебри.

1. Социалните мрежи
Социалните мрежи са надежда за много самотни хора. Именно там комуникацията е най-плавна и лека, сякаш помежду другото. Докато обсъждате статуса на някои общ приятел, неусетно и закачливо се заигравате и в чата и си определяте среща. Е, дали на срещата ще се появи русото Барби с големите бомби, или невзрачната й имитация, все още не се знае. Няма и гаранция, че готиният пич няма да се окаже с 15 години по-възрастен и с 30 кила отгоре. Нищо от това, обаче, няма да ви стане ясно, ако не излезете на въпросната среща. Затова нашият съвет е да излизате, да давате шанс на любовта и да трупате опит.

2. Сайтовете за запознанства
Ех, вече навлязохме в дълбоките води! Тук нещата стават със скоростта на светлината и докато се усетите, вече ще имате купища писма, покани за секс и усмивчици, а може и въпроси колко ви е... тарифата.
И все пак, можем да разделим мъжете в сайтовете за запознанства на няколко категории:
Фитнес маниаците: Само един поглед на профилната снимка е достатъчен, за да разберете, че пичът прекарва по-голямата част от времето си във фитнес залата, а останалата - в демонстриране на постиженията си
Разгонените: Те налитат на всяка мадама, независимо дали им харесва, или не. Могат да нарекат и Грозната Бети - красавица, стига да се сдобият с безплатен секс
Скучните интелектуалци: Те са умни, образовани, но липсата им на въображение ви кара да се прозявате дори виртуално
Скучаещите: Те не търсят нищо, но ако излезе нещо, няма да го върнат
Женените: Те са отегчени от собствените си жени и се надяват да си върнат тръпката в секса с помощта на чуждите...
Плагиаторите: Те копират чужди стихове и ги представят за свои, току-що написани, вдъхновени от самите вас, разбира се

При всичките тези отрицателни типажи, обаче, можете да срещнете любовта, ако бъдете предпазливи. Много заети жени са намерили сродна душа в сайтовете за запознанства. Отсявайте, преценявайте, ходете по срещи, наблюдавайте и се доверете на интуицията си. Най-важното е да хвърлите черните очила в коша и да се заредите с позитивни очаквания. Разширявайте темите си на разговори, опитайте се да бъдете интересни и различни, не се дръжте като ощипани моми, когато нещата опрат до секс. Провокирайте с чувство за хумор и може да събудите доста емоции. Опитайте се да гледате на виртуалното общуване с много мъже като трупане на опит - опит, който няма да получите от книгите или от тази статия.

3. Форумите
Форумите са още един начин да се откъснем от реалността, да получим съвет, а защо не и да се запознаем с представители на противоположния пол. Покрай общите теми и дискутиране на наболели въпроси, откриваме много общи неща и пренасяме комуникацията на лични съобщения. Какво ще излезе от това, зависи от самите нас. Не случайно сайтовете за запознанства има и форуми, в които можете да започнете нова тема и да обсъдите дори сексуалните си фантазии. Тук правилото е да не бъдете прекалено многословни и банални, защото мъжете не обичат да четат. Активността ви във форумите със сигурност ще помогне да се откроите и да привлечете вниманието. Дали ще се възползвате от това, решавате вие!

Бонус: За да имате успех във виртуалните запознанства, внимателно подбирайте снимките, с които се представяте. Желателно е те да не акцентират върху определена част от тялото, като гърдите например, както и да не са от така наречените "кифленски" снимки. Груповите снимки също не са добра идея, защото изместват фокуса от вас. 

 
Сподели, ако вярваш, че можеш да срещнеш любовта в Интернет.