Този мъж се среща с някого, макар че е женен! Звучи отвратително, но ние от Dama.bg го подкрепяме с две ръце. Името му е Джарид Уилсън. Той съпруг, пастор, автор и блогър. Той направи изповед, за която напоследък всички говорят. Вижте каква е причината по-долу: 

 
 
В блога на Джарид беше публикуван пост, озаглавен "Срещам се с някого, макар че съм женен." Джарид У. пише:
 
" Искам да се изповядам. Срещам се с някого въпреки, че съм женен. 
 
Тя е невероятно момиче. Тя е красива, умна, хитра, силна и има изключително силна вяра в Бог. Обичам да я извеждам на вечеря, да гледаме филми заедно, местни предавания и винаги й казвам колко е красива. Не мога да си спомня последния път, в който й бях ядосан за повече от 5 минути, а усмивката й винаги осветява деня ми, без значение от обстоятелствата.
 
Понякога тя ме посещава на работа без предизвестие, прави ми невероятен обяд или ме изненадва с нещо домашно изпечено. Не мога да повярвам какъв късметлия съм да се срещам с някого, макар че съм женен. Насърчавам ви да опитате и да видите какво ще направи това с живота ви. 
 
Ау! Споменах ли, че жената, с която се срещам, е всъщност жената, за която съм женен? А вие какво очаквахте?
 
Само защото сте женени, това не означава, че трябва да престанете да излизате на срещи. 
 
Аз трябваше да продължа да излизам с жена си, въпреки че се ожених за нея. Стремежът към жена ми не трябва да спира, само защото и двамата казахме "Да!". Твърде много пъти съм виждал как взаимоотношенията спират, защото хората престават да се преследват един друг. 
 
"Срещата" е времето, когато можете да опознаете някого по специален и уникален начин. Защо изобщо искате това да спира? Не трябва. Тези пеперуди, които усещахте на първата среща, не трябва да отлитат само защото са минали години. Събуждайте се всеки ден и преследвайте партньора си сякаш сте още в началото на връзката си! Ще видите драстична промяна към по-добро във взаимоотношенията ви.
 
Когато става дума за каквато и да е връзка, комуникацията и постоянният взаимен стремеж са ключът към нея. Никой не иска да бъде с някого, който няма да се стреми към него и да го преследва с цялото си сърце.
 
Насърчавам ви да излизате на срещи със съпруга си, преследвайте ги с цялото си сърце и разберете това, че "срещите" не трябва да приключват, само защото сте казали "Да"!
 
Джарид Уилсън"
 
 
А вие, дами, продължавате ли да излизате на срещи с партньора си?