След като по-рано екипът ни ви информира, че звездата на сръбската музикална сцена Желко Йоксимович ще изнесе първия си концерт у нас на 20 март, стана ясно, че най-хубавите места вече са тотално разпродадени.

Надпреварата за тях предизвика небивал интерес и истински фурор сред верните почитатели на златния глас на Балканите. Изненадващо, най-желани се оказаха и най-скъпите места, а именно тези в непосредствена близост до звездната сцена, в така наречената „Оркестрина“, които вече са заети до едно. Партерът също е почти разпродаден, което създаде масова истерия сред феновете на изпълнителя, които още не са се сдобили с ценните билети. Това доведе до появата на нови теми и дискусии в музикалните форуми, в които разпалено се обсъждат последните възможности за резервиране на оставащите хубави места. Някои от щастливците, успели да се сдобият с мечтаните билети в Зала 1 на НДК, са известни родни знаменитости – музиканти, изпълнители, както и най-големите ценители на балканската музика у нас.

Певецът ще представи за първи път у нас шоуто „Balkan Bazar“ – авторски проект, вдъхновен от магичната сила на балканската музика. Така публиката в столичната Зала 1 на НДК ще има възможност да се наслади на един истински музикален шедьовър, в който се преплитат разтърсващи изпълнения, традиционни фолклорни инструменти и балкански емоции.

Билети за концерта на виртуоза на балканската музика на 20 март 2015 г. могат да бъдат закупени на цени от 30 до 60 лева в мрежата на Eventim. 

Ако искате да следите всичко най-интересно около гостуването на Желко Йоксимович, можете да следите страницата на концерта във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/ZELJKOJOKSIMOVICinSofia.

Спечелете билети за концерта, като се включите в играта на Dama.bg