След като примата на балканската музика изнесе най-грандиозния си концерт през ноември в София, заможни българи започнаха да се надпреварват да канят Цеца да им пее на уше. За да угодят на този свой каприз, родните богаташи дават мило и драго да чуят как сръбската певица изпълнява хитовете си само за тях.

Въпреки специалните покани и горещите молби, Цеца учтиво отклонява техните предложения под претекст, че ще могат да я чуят на стадиона в Несебър на 21 август. Дори баснословните суми не могат да убедят звездата да промени решението си. Сред родния хайлайф упорито се говори за хонорар от четвърт милион лева, предлаган на балканската звезда, от виден български бизнесмен.

Цеца е непоколебима и категорична, че ще даде най-доброто от себе си за публиката в Несебър. Цялото внимание на певицата е насочено към този концерт и се очаква шоуто да бъде едно от най-запомнящите се за годината.

Припомняме ви, че мега-концертът на Цеца е на 21 август на Градски стадион „Несебър“с начален час 21:00. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена: от 30 до 50 лева.