Случвало ли ви се е да ви гледат на карти и всяко от казаните неща да е истина, а вие да недоумявате как малките спатии и кара знаят толкова много за вас? Е, щом ви се е случвало, то е време да ви предложим нещо ново, а именно малка част от света на нумерологията или иначе казано един малък трик с цифри. 


Ето и правилата на нашата игра:
Вземете един лист и на него напишете името си, разгледайте таблицата по долу и вижте кое число от нея съответства на всяка буква от името ви. Съберете цифрите и когато получите число, редуцирайте резултата толкова пъти колкото се наложи, за да получите едноцифрено число.
 
И един пример: СТАНИСЛАВА = 1+2+1+5+9+1+3+1+4+1 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1


А сега погледнете под кой цвят се намира вашето число и ще разберете какъв цвят е името ви, а каква сте, според него, вижте малко по-долу.
 
Червено: Винаги поставяте чувствата на останалите пред своите собствени от страх да не засегнете някого. Мили и добри сте и често сте в добро настроение. Обичате животни и те също ви обичат. Вие сте привърженици на приятелството и сте готови на всичко, за да го запазите живо.

Оранжево: Успешни и удивителни – това сте вие. Усмивката никога не слиза от лицето ви и когато говорите, всички ви слушат в захлас, определено успявате да задържате вниманието на останалите върху себе си. Вие сте от тези личности, на които другите искат да приличат.

Жълто: Това, което пожелаете, вече е ваше и всички го знаят, затова стоят настрана, когато сте готови да атакувате някой сладур в местния бар. Вие сте от онези персони, които с няколко кратки думи, успяват да успокоят всеки. Страхотен слушател сте.

Зелено: Умеете да запазвате вътрешно равновесие, дори когато бюрото ви е покрито с тонове работа. Можете да се справите с всичко и точно затова много от познатите ви често ви молят за услуги, защото знаят, че за вас няма невъзможни неща. Времето не е ваш враг, тъй като никога не закъснявате. Колкото и да сте натоварени, винаги се усмихвате, защото предпочитате да сте заети, отколкото да прекарате целия ден, лежейки на дивана в хола.

Синьо: Винаги успявате да намерите положителна страна на нещата, дори тя да е невидима за останалите. Сприятелявате се лесно и не сте злопаметни. 

Индиго: Обичате живота и правите всичко, за да го изживеете както трябва. Има периоди, в които си мислете, че нищо не е наред, но тогава се появяват близките ви и ви напомнят колко сте чудесни, след минута отново сте на крака, готови да покорявате върхове.

Лилаво: Докато хората около вас летят в облаците, то вие знаете какво искате и вече сте намерили начин да го постигнете. Борите се за мечтите си със зъби и нокти и думата „провал” не фигурира във вашия речник. Мъдростта ви позволява да преценявате кое си струва и кое не, определено не сте душата на компанията, но умеете да накарате един човек да се чувства специален, когато сте насаме с него.

Розово: Носителите на розовите имена не се асоциират с розовия цвят – те са силни, борбени и смели. Често утешават приятелите си и успяват на намерят светлината в тунела, дори тунелът да не е техен. Не обичат да споделят любимите си вещи с околните и по този повод често възникват вражди. 

Златисто: Вие сте истински съкровища! Понякога заравяте чувствата си и тръгвате на експедиция, търсейки решения на проблемите на останалите. Ценени сте от всички, които ви познават, защото поне веднъж сте направили по една услуга на всеки.